Brug samme refill til forskellige toiletter, selv om de ikke har samme brugerflow, indretning og størrelse

Tork PeakServe fås nu som standard og mini dispensere og som adapter til indbyggede håndklædekabinetter, så du kan bruge den samme refill overalt i dine faciliteter. Det betyder, at du ikke skal opbevare - og dine medarbejdere ikke skal håndtere - så mange forskellige produkter. Og med dispenserens slanke design kan du levere en endnu bedre brugeroplevelse uden at gå på kompromis med kapaciteten. 
Tork Peakserve betyder større fleksibilitet for rengøringspersonalet

Større fleksibilitet betyder mere tid til at gøre rent

 • Du kan have dobbelt så mange håndklædeark med dig rundt, da de er komprimeret med 50%
 • Brug kun den halve tid på genopfyldning med op til 2.100 håndklædeark per dispenser
 • Dispenseren forbliver slank, men har 35% mere kapacitet end andre produkter på markedet.
 • Få højere effektivitet ved at bruge samme refills i alle dine faciliteter

Tork Peakserve får gæsterne hurtigere ind og ud

Få gæsterne meget hurtigere ind og ud

 • Undgå at løbe tør med 250% flere håndklædeark
 • Hurtig dispenserfunktion betjener brugerne på 3 sekunder – det er hurtigere end en jet-air-dryer
 • 600 flere servicerede gæster mellem hver genopfyldning
 • Brug det samme system overalt – Tork PeakServe tilbyder dispensere til forskellige behov

Mindre spild og lavt forbrug

Mindre spild og lavt forbrug

 • Det er altid hurtigt og nemt at tage et håndklædeark med vores nye patenterede Continuous håndklædearksystem
 • Lavere forbrug takket være én-ad-gangen dispenserfunktion
 • Færre transporter med mindre bundter giver lavere miljøpåvirkning
 • Få plads til flere håndklædeark på rengøringsvognen og spar opbevaringsplads

Sådan fungerer vores seneste nyskabelse

1

Komprimering

Bundterne er komprimeret med 50%, så der nu er op til 2.100 ark per dispenser*
2

Smart påfyldning

Bundterne påfyldes nedefra, så genopfyldningen altid er hurtig. Bundterne er kontinuerlige og hæfter sig til hinanden, når de genopfyldes
3

Let dispensering

Bundterne dispenseres uden afbrydelse med et ark ad gangen

Klik på hver udtalelse nedenfor for at finde ud af mere:

 • Lufthavn

  Klar til de mange gæster

  Kirsten Pårup har travlt. I alle ferieperioder bliver Billund Airport, Danmarks næststørste lufthavn, oversvømmet af passagerer. Kirsten har 12 års erfaring med at styre rengøringspersonalet i lufthavnen, og hun ved, at der kun er én måde at håndtere de mange gæster på: planlægning.
 • Industri

  Forpligtet til produktivitet og medarbejdernes trivsel

  Øget kapacitet på toilettet skaber en bedre oplevelse, øger hygiejnestandarden og eliminerer flaskehalse, hvilket forbedrer medarbejdernes arbejdsgang. Det viser også forpligtelse over for medarbejderomsorg, hvilket kan resultere i mere motiverede medarbejdere og større produktivitet. Smurfit Kappa, en verdensførende udbyder af papirbaseret emballage, prøvede Tork PeakServe for at se, om det kunne opfylde behovet for 100 medarbejdere, der arbejder i tre skiftehold. Læs, hvad teamet havde at sige efter at have prøvet denne nytænkning inden for håndklædedispensere.
  Manufacturing_Original.png
  ”Tork PeakServe® har forbedret forholdene på vores toiletter. Der er mindre rod, mindre affald og der bruges kortere tid på genopfyldning.”
  Leigh Wallhead
 • Recreation

  Klar til travlhed til enhver tid

  Beskidte og overfyldte toiletter er det største problem for gæster på steder med megen trafik. Tork PeakServe® dispensere med håndklædeark er designet til selv de travleste toiletter og giver en problemfri oplevelse. Dette lader dine besøgende have tid til at opleve dit sted til fulde og det reducerer rengøringspersonalets frustrationer. Læs om, hvordan Tork PeakServe får håndklædeark til at holde længere - selv med op til tusind besøgende om dagen – i den travle HopLop aktivitetspark.
  HopLop-riitta-hynninen_orginal.jpg
  Med Tork PeakServe skal du ikke bekymre dig om, at dispenserne løber tør for håndklædeark. At genopfylde dispenserne om morgenen er nok til at sikre, at der er nok håndklædeark til hele dagen, selv på de travleste dage.
  Kaisa Niemi
 • Uddannelse

  Sikrer et godt akademisk niveau hele tiden

  At der altid er håndklædeark sikrer god håndhygiejne og hjælper med at skabe en positiv oplevelse på toilettet, og det viser skolens' forpligtelse for de studerendes og lærernes velvære. Tork PeakServe giver tilgængelighed af håndklædeark 24/7 og sikrer dermed god håndhygiejne, hvilket fører til mindre risiko for krydskontaminering og sygefravær. Se, hvordan Tork PeakServe hjælper med den forholdsvis komplekse vedligeholdelse af University of Marylands campus, der består af 96 akademiske bygninger og 13 atletiske faciliteter!
  Education_Original.png
  "Personalet skal bukke sig mindre ned for at samle affald op fra gulvet."
  Bob Pils
 • Kontor

  Sikrer daglig trivsel

  En toiletoplevelse af høj kvalitet viser, at du bekymrer dig om dine medarbejdere og giver det rigtige indtryk til dine besøgende. Tork PeakServe® lader dig sætte en ny standard for en uovertruffen toiletoplevelse, sikrer dit personales trivsel, reducerer sygdomsfravær og giver ro i sindet på arbejdet.
  Tork-PeakServe-office_original.jpg
 • Sundhedssektor

  Sikring af hygiejnestandarder

  Det er svært at opretholde en høj hygiejnestandard på offentlige toiletter i sundhedssektoren på grund af uregelmæssig og svingende trafik. Tork PeakServe® reducerer antallet af dispensertjek og giver dit rengøringspersonale mulighed for at bruge mere tid på at rengøre kritiske områder. En konsistent beholdning af håndklædeark på offentlige toiletter minimerer risikoen for kontaminering.
  Tork-PeakServe-healthcare_original.jpg
 • Generelt

  Øg effektiviteten på toilettet

  Vores nyeste innovation sætter en ny standard for problemfrit og løbende flow af håndklædeark. Vores slanke dispenser har 35% større kapacitet end andre produkter på markedet. Oplev, hvordan Tork PeakServe® kan hjælpe dig med at undgå at løbe tør, servicere flere gæster mellem refills og forbedre toiletoplevelserne i enhver facilitet, uanset branche.
  General_Original.jpg
 • Detailhandel

  Kunsten at genopfylde håndklædeark til fem millioner besøgende

  Alle lande har en berømt turistattraktion. Frankrig har Louvre. Italien har St. Peterskirken. Sverige har et stormagasin i Hallands skove. Med næsten fem millioner besøgende om året var Gekås i Ullared oplagt til en pilotundersøgelse af det nye og innovative håndklædearksystem Tork PeakServe®.
  Shoppa_kassan_original.jpg
  “Dette system kom ikke en dag for tidligt. Vi vil have Tork PeakServe overalt i vores stormagasin. Det gør vores arbejde lettere. Mange mennesker tænker måske ikke meget over håndklædeark, men for os er det vigtigt.”
  Ulrika Kerttu
 • Lufthavn
  tumbnailItemImage
 • Industri
  tumbnailItemImage
 • Recreation
  tumbnailItemImage
 • Uddannelse
  tumbnailItemImage
 • Kontor
  tumbnailItemImage
 • Sundhedssektor
  tumbnailItemImage
 • Generelt
  tumbnailItemImage
 • Detailhandel
  tumbnailItemImage
EasyCube_realtime information_cleaning.tif

Kompatibel med Tork EasyCube®

Med få trin kan vi hjælpe dig med at få mere kontrol over din rengøringsvirksomhed, så effektiviteten og arbejdsgangene forbedres. For at komme i gang skal du udfylde nogle grundlæggende oplysninger i appen samt oplyse det antal steder, du har behov for at implementere Tork EasyCube. Det er hurtigt og enkelt, og du kan til enhver tid opgradere. 

Læs om Tork EasyCube® her