Det er tid at opgradere til Tork Vision Rengøring

Det er tid at opgradere til Tork Vision Rengøring

Den datastyrede rengøringsrevolution er over os

 
Tænk hvis du kunne få en løsning, der hjælper dig med at forbedre kvaliteten af rengøringen, styrke hygiejnen og samtidig øge effektiviteten og sikre optimal udnyttelse af rengøringsressourcerne? Det kan du nu!

Tork Vision Rengøring* udnytter potentialet ved data i realtid til at identificere servicebehovene i dine faciliteter. Det hjælper dig med at optimere effektiviteten og arbejdere smartere, så du kan leve op til den nye hygiejnestandard. 

Tork Vision Rengøring hjælper dig med at klare udfordringerne

Datastyret rengøring kort fortalt

Vil du have en kort forklaring af, hvad du kan opnå med datastyret rengøring? Det får du her.

Bestil en hurtig demo af Tork Vision Rengøring

Nu GBAC STAR-akkrediteret

Tork Vision Cleaning faciliterer best practices for rengøring, desinficering og forebyggelse, som minimerer risikoen for smittespredning.
Forside til Tork Vision Rengøring brochuren

Tork Vision Rengøring brochure

Download

Litteratur

*Tork Vision Rengøring er tidligere kendt som Tork EasyCube®
**Målt på næsten 13.000 opkoblede dispensere mellem juni og december 2019, og opgjort efter den tid per måned, hvor en dispenser står i ‘tom’ status i forhold til den totale tid per måned.
***Baseret på kundefeedback på dispensertjeks i en periode på 6 måneder før og efter installering af Tork Vision Rengøring (mellem juni og december 2019). Målt på 16 lokationer opkoblet til Tork Vision Rengøring og med et dispensertjek anslået til at tage 20 sekunder.
****Baseret på de dokumenterede resultater opnået af tre Tork Vision Rengøring kunder, målt før og efter implementeringen af Tork Vision Rengøring.
*****Måling af brugertilfredsheden på to Tork Vision Rengøring toiletter og to toiletter med almindelig vedligeholdelse og udstyr på ISSA/Interclean messen i maj 2016.

Bemærk: Tork Vision Cleaning er tidligere kendt som Tork EasyCube.