Servering

Skab den rette stemning og gæsteoplevelse med kombinationer af servietter og tilbehør til bordet, der passer til din stil. Uanset om du serverer drinks, hurtige snacks eller fem-retters måltider, kan vi spare dig tid og penge med produkter, der sikrer den effektivitet og funktionalitet, du har brug for.

Selvbetjening

Det kan være en hygiejnemæssig udfordring at holde et godt flow i selvbetjeningskøen og samtidig give kunderne de valgmuligheder, de ønsker. Derfor skal opbevaring af refills, genopfyldning og affaldshåndtering være så enkelt som muligt. Vores udvalg af Tork Xpressnap servietdispensere er designet til at øge effektiviteten, så dit personale kan bruge mere tid på at betjene kunderne – også når der er travlt.

Produktanbefalinger

Full-service

Der er god grund til at gøre sig umage med detaljerne, for gæsterne lægger mærke til det. Vores aftørrings- og rengøringsprodukter hjælper dig med at sikre hygiejnen, som bare skal være i orden. Og derudover har vi alt, hvad du skal bruge til at dække bordet og skabe den rette stemning, så du kan levere en fantastisk gæsteoplevelse.

Produktanbefalinger