Rene hænder er sunde hænder

Rene hænder er sunde hænder

Vil du gerne øge håndhygiejnen i dine faciliteter? Brug Tork plakatværktøjet til at fremme overholdelsen af hygiejneanbefalingerne og vis dine patienter, at de er i gode, sikre hænder.

Vær altid opmærksom på god håndhygiejne

God håndhygiejne er den mest omkostningseffektive måde at forebygge smittespredning. Det er en simpel rutine med vidtrækkende betydning for både patienters og personales sundhed. Med Tork plakatværktøj har du en nem løsning til at minde dit personale om vigtigheden af at holde god håndhygiejne og hjælpe dem med at opbygge gode vaner, der holder ved. 
 
Et tip til at styrke håndhygiejnen i dine faciliteter er at kommunikere i en frisk tone. Med Tork plakatværktøj kan du nemt og hurtigt opdatere dine plakater - vi kan sende dig en påmindelse hvert kvartal.

Skab tryghed for patienterne med skiltning om håndhygiejne

Udover at fremme hygiejnen har plakaterne også en positiv effekt på dine sundhedsfaciliteters image. Mere end 8 ud af 10 patienter siger, at plakater om håndhygiejne gør, at de både føler sig mere trygge ved facilitetens hygiejne og ved kvaliteten af dens behandling og pleje.

Vil du gerne styrke hygiejnen i dine faciliteter? Kontakt os!