PaperCircle

Tork PaperCircle er verdens første service for genbrug af papirhåndklæder.

Tork PaperCircle® er den eneste genbrugsservice for papirhåndklæder. Sammen kan vi hjælpe din virksomhed ind i den cirkulære økonomi ved at indsamle og genbruge dine brugte papirhåndklæder i nye papirprodukter – og på den måde forvandle affald til en ressource. Tork PaperCircle hjælper dig med at nå dine bæredygtighedsmål ved at mindske affald med op til 20%1 og reducere carbonudledningen for dine papirhåndklæder med op til 40%2. Disse tal er et tydeligt signal om dit engagement i bæredygtighed og vil gøre en forskel – både for dine gæster og medarbejdere, men i høj grad også et signal om at leve op til de nye normer i samfundet. Servicen er nu rullet ud i adskillige europæiske markeder.

Med Tork PaperCircle kan din virksomhed reducere carbonaftrykket for papirhåndklæder med mindst 40%2

Vidste du, at en kontorbygning med 800 medarbejdere kan mindske sin CO2 udledning med 190 kg om måneden* ved at benytte Tork PaperCircle®?

Hvor meget kan du spare på din arbejdsplads? Lav beregningen nu!

Step 1/2
Vælg de virksomheder, der ligner din mest
*Den sparede CO2-udledning udregnet per måned for et gennemsnitligt kontor med 800 medarbejdere. Beregningen er baseret på en Livscyklusvurdering udført af Essity/Tork og verificeret af IVL, Swedish Environmental Research Institute Ltd, i 2019, hvor der er taget højde for de undgåede processer. Besparelsen i dine faciliteter kan variere fra dette resultat.

Sådan fungerer Tork PaperCircle

Tork PaperCircle® bygger på et stærkt samarbejde mellem din virksomhed, facilitetsledere og genbrugsfirmaer for at sikre, at tjenesten er effektiv, bæredygtig og opfylder dine behov.
kvinde der smider papir i en stor affaldsbeholder

Tag med på en virtuel fabriksrundvisning

Følg rejsen for brugte Tork papirhåndklæder og se, hvordan vi slutter cirklen – fra badeværelset til Essity fabrikken, hvor de bliver genbrugt i nye papirprodukter i stedet for at blive til affald.

Skab bæredygtig værdi med Tork PaperCircle 

 

Tork PaperCircle® er nemt at implementere, og for en mindre investering får du adgang til en unik cirkulær service, der gør det muligt for din virksomhed at komme ind i den cirkulære økonomi med dine brugte papirhåndklæder. Servicen skaber også værdi for din virksomhed, fordi du: 

 

  • Reducerer dit CO2-aftryk 
  • Reducerer spild  
  • Træd ind i den cirkulære økonomi 
  • Nå dine bæredygtighedsmål 
Kontakt os!

Er du klar til at komme med i den cirkulære økonomi?

Litteratur

Baseret på data fra pilot-kunder i Tyskland og Holland.
2 Baseret på resultater af en livscyklusanalyse for Europa, hvor de eliminerede processer er blevet medregnet, udført af Essity og verificeret af IVL, Svenska Miljöinstitut AB i 2017