PaperCircle

Tork PaperCircle - verdens første service for genbrug af papirhåndklæder

Tork PaperCircle® er verdens første service for genbrug af papirhåndklæder. Sammen får vi din virksomhed ind i en cirkulær økonomi ved at indsamle og genanvende jeres brugte papirhåndklæder som materiale i nye papirprodukter og på den måde bruge affald som en ressource. Tork PaperCircle hjælper dig med at nå dine bæredygtighedsmål ved at reducere affaldsmængden med op til 20%1 og nedbringe det samlede CO2-udledningen med 40%* – både for gæster og medarbejdere.Servicen er nu tilgængelig i flere europæiske lande.

Når du sender dine brugte Tork papirhåndklæder til genanvendelse med Tork PaperCircle, kan vi sammen reducere vores CO2-aftryk med 40%*

Vidste du, at i en bygning med 800 mennesker kan vi gennem Tork PaperCircle hjælpe med at mindske CO2e udledningen med ca. 190 kg om måneden?*

Hvad kan vi opnå sammen? Få et estimat nu!

Vælg de virksomheder, der ligner din mest
*CO2e-besparelsen udregnet per måned for en gennemsnitlig kontorbygning med 800 medarbejdere. Estimatet er baseret på en tredjeparts livscyklusanalyse i EU, hvor de undgåede processer fra brug af andre produkter fremstillet af nyfibre og inkl. energiforbrug er indgået i beregningerne. Den potentielle CO2e-besparelse er beregnet ud fra resultaterne af livscyklusanalysen og den indsamlede vægt rapporteret til os. Estimatet bør ikke anvendes til udregninger af CO2-aftryk eller til afrapportering.

Sådan fungerer Tork PaperCircle

Tork PaperCircle® bygger på et stærkt samarbejde mellem din virksomhed, facilitetsledere og genbrugsfirmaer for at sikre, at tjenesten er effektiv, bæredygtig og opfylder dine behov.
kvinde der smider papir i en stor affaldsbeholder

Tag med på en virtuel fabriksrundvisning

Følg rejsen for brugte Tork papirhåndklæder og se, hvordan vi slutter cirklen – fra badeværelset til Essity fabrikken, hvor de bliver genbrugt i nye papirprodukter i stedet for at blive til affald.

Skab bæredygtig værdi med Tork PaperCircle 

 

Tork PaperCircle® er nemt at implementere, og for en mindre investering får du adgang til en unik cirkulær service, der gør det muligt for din virksomhed at komme ind i den cirkulære økonomi med dine brugte papirhåndklæder. Servicen skaber også værdi for din virksomhed, fordi du: 

 

  • Reducerer spild  

  • Træder ind i den cirkulære økonomi 

  • Når dine bæredygtighedsmål 

Kontakt os!

Er du klar til at komme med i den cirkulære økonomi?

Litteratur

1Baseret på resultater fra Tork PaperCircle® pilot-kunder i Tyskland og i Holland.
* Estimatet er baseret på en tredjeparts livscyklusanalyse i EU, hvor de undgåede processer fra brug af andre produkter fremstillet af nyfibre og inkl. energiforbrug er indgået i beregningerne. Den potentielle CO2e-besparelse er beregnet ud fra resultaterne af livscyklusanalysen og den indsamlede vægt rapporteret til os. Estimatet bør ikke anvendes til udregninger af CO2-aftryk eller til afrapportering.