Oplevelser

Oplevelser

Oplevelsesvirksomheder skal sikre en hygiejnisk, problemfri og positiv gæsteoplevelse på trods af brugertrafik med store udsving og faciliteter, der strækker sig over store arealer. Det kan være en udfordring at levere konsekvent høj kvalitet og samtidig holde styr på omkostningerne.


Pandemien betyder, at kunderne nu stiller højere krav til hygiejnen. Kø på toiletterne eller mangelfuld rengøring kan have en negativ indflydelse på hele deres oplevelse. I dag, hvor alt bliver delt online, kan en dårlig anmeldelse brede sig hurtigt og påvirke din forretning negativt.


I Tork har vi viet de sidste par årtier til at øge hygiejnestandarden for mennesker på farten. Vi tilbyder nyskabende løsninger, der hjælper dig og dit rengøringspersonale til smartere måder at arbejde på, så I kan leve op til gæsternes højere forventninger i en tid med pandemi. Vores hygiejneløsninger hjælper dig til et bedre brugerflow på toiletterne og med at sikre, at der altid er hygiejneprodukter til rådighed for brugerne, samtidig med at de frigjør tid og øger effektiviteten. Men vigtigst af alt – de bidrager til at give gæsterne en positiv, bæredygtig og mindeværdig oplevelse, som de får lyst til at gentage og derfor kommer igen.

Bemærk: Tork Vision Rengøring er tidligere kendt som Tork EasyCube®.