Børn vasker hænder

Skoler og uddannelsesinstitutioner

En ren skole, hvor der altid er adgang til gode hygiejneprodukter, er vigtigt for at sikre sunde omgivelser og trivsel for studerende, lærere og personale. Veludstyrede, rene og vedligeholdte toiletter og andre skolefaciliteter bidrager også til at forebygge smittespredning. Gennem mere end 50 år har det været en mission for Tork at levere komplette hygiejneløsninger og produkter, som sikrer bedre rengøring og hygiejne på skoler – og det vil vi fortsætte med. Vi udvikler også undervisningsprogrammer til skoler i håndvask og håndhygiejne, som bidrager til at øge trivslen for alle, der har deres daglige gang i institutionens faciliteter.

Håndhygiejne til et 12-tal

På alle typer uddannelsesinstitutioner kan undervisning i god håndhygiejne hjælpe studerende, lærere og personale med at holde sig raske og mindske spredning af virus og sygdomme. Indsatsen i forhold til at fremme god håndhygiejne vil naturligvis afhænge af aldersgruppen, men for alle gælder det, at ingen, hverken lærere, personale, elever eller studerende, bør komme på uddannelsesinstitutionen, hvis de er syge. Som administrator af faciliteterne bør du fremme hyppig og grundig håndvask og sikre, at alle håndvaske har rindende varmt vand og er forsynede med sæbe og papirhåndklæder.
 
Download plakat med procedure for håndvask og hånddesinficering.

Derfor er papirhåndklæder et sikkert valg

God håndhygiejne kræver adgang til sikker håndaftørring. Papirhåndklæder mindsker risikoen for spredning af sygdomssmitte, mens lufttørrere kan være årsag til et betydeligt højere antal bakterier og virus i luften.* Papirhåndklæder kan også bruges til mange andre formål end håndaftørring, som f.eks. at pudse næse, tørre sig om munden, almindeligt toilette, medicinske behov og til at undgå at røre ved dørhåndtag.
 

Produktanbefalinger

Kontakt os

Hvordan kan du skabe en ren og hygiejnisk arbejdsplads? Inviter en af vores eksperter til at kontakte dig og få en snak om vores produkter og løsninger.

Litteratur

*https://health.clevelandclinic.org/the-dirty-truth-about-hand-dryers/