Aftørring og Rengøring

Vær på forkant med de daglige opgaver med holdbare og hygiejniske klude og dispensere til du skal tørre oliespild op eller pudse efter en sidste gang.

Aftørring

Aftørring af støv, snavs og spildte væsker er almindelige opgaver i produktionsmiljøer. Jo hurtigere, de kan overstås, jo hurtigere kan det egentlige arbejde begynde. Vores aftørringsklude er designede til mange formål og er både stærke, smidige og absorberende. De er perfekte til at vedligeholde værktøj, tørre overflader skinnende rene samt til rengøring af komplekse maskindele. Og en dispenser lige ved hånden minimerer tidsspilde.

Produktanbefalinger

Rengøring

Jævnlig vedligeholdelse, som at fjerne snavs og genstridige pletter fra overflader, maskiner og værktøj, holder uplanlagt nedetid på et minimum. Vores klude kan bruges både til tør rengøring og med vand, opløsningsmidler eller rengøringsmidler. De er mere holdbare end papir og sikrer hurtig og effektiv aftørring, som sparer både tid og penge.

Produktanbefalinger

Polering

For at få det bedste frem i enhver overflade, er det vigtigt at bruge en rigtig polerklud og polermiddel, som beskytter og giver en skinnende finish. Vores specialdesignede polerklud absorberer og fordeler polermidlet jævnt, er blød nok til at undgå ridser og glider nemt over overfladen. så opgaven klares hurtigt og effektivt med flot resultat.

Produktanbefalinger

Håndvaskfacilitet

Spar tid med Tork håndvaskefaciliteter placeret tæt ved arbejdspladserne. Jo hurtigere man kan få vasket og tørret hænder, jo hurtigere kommer man videre til næste opgave.

Produktanbefalinger