Restaurantens åbningstider

Think Ahead med Tork

Tork inspirerer og støtter dig i at være på forkant, så du altid er klar til business. Vi hjælper dig med alt fra at gentænke den ultimative gæsteoplevelse til mere effektiv rengøring og nye måder at blive mere bæredygtig. Vi bidrager til at styrke din forretning med viden, hygiejneprodukter og services, der gør din virksomhed klar til at fokusere på det, den er bedst til.

Vores sortiment

Hvor som helst, du har brug for at få overflader tørret af, rengjort eller poleret, er Tork klar. Vores sortiment af dispensere, refills og services er specialudviklet til behovene på toiletter, industri, køkkener og spisefaciliteter. Så du kan komme videre med det, der virkelig gør en forskel for din forretning.
 

Dette er Tork

Tork er verdens førende inden for hygiejne på arbejdspladsen. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at styrke din forretning med løsninger, der sikrer en bedre bundlinje og et nemmere arbejdsliv. Det er denne ambition, som motiverer vores medarbejdere og ligger bag vores banebrydende innovationer for en mere cirkulær økonomi, samt bedre trivsel og sundhed. 
 
Som en del af Essity har vi fokus på opfylde dine behov på en bæredygtig måde, som sparer dig tid, penge og kræfter, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for din forretning.

Tork, et Essity brand

 
Essity er en førende, global hygiejne- og sundhedsvirksomhed, der udvikler, producerer og sælger produkter til Personlig Pleje (Baby Care, Feminine Care, Inkontinensprodukter og Medicinske Løsninger), Husholdningspapir, samt produkter og løsninger til Professionel Hygiejne. Produkterne forhandles under flere stærke brands, som TENA og Tork, og andre varemærker som Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa.
Virksomheden hviler på en bæredygtig forretningsmodel med fokus på at skabe værdi for mennesker og naturen. Essity har hovedkvarter i Stockholm, Sverige og er opført på Nasdaq Stockholm. Essity har tidligere været en del af SCA Group.
 
Essity_logo_120x30.jpg


Læs mere om Essity her

Essity i tal

Et bæredygtigt liv

Tork løsninger hjælper mennesker med at være lige så bæredygtige, når de er ude, som når de er hjemme. Vores engagement i bæredygtighed hviler på tre grundpiller, hvor vi mener, at vores produkter og løsninger gør den største forskel: Trivsel, få mere ud af mindre og cirkulær økonomi. Sammen kan vi gøre verden mere bæredygtig.
 
 
Movie-sustainability-16_10.jpg

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 50 år

Tork er verdens førende inden for professionel hygiejne med innovation, der har formet markedet gennem mere end et halvt århundrede. I 1968 introducerede vi den første centerfeed dispenser til ruller uden hylse, og nu går vi forrest med digitalisering af hele rengøringsbranchen og bæredygtighed for mennesker på farten – alt sammen for at hjælpe vores forretningspartnere med at være på forkant med deres udfordringer og konkurrenter.


Vores stolte traditioner for innovation


Helping businesses.png