Toiletter

Vores sortiment i høj kvalitet til toiletter gør det nemt for dig at skabe den gode brugeroplevelse og tage dig godt af både kunder og kolleger. Alle vores anbefalinger er organiseret med fokus på dine virksomheds behov, og vores gennemprøvede kombinationer giver dig nemme valg. Vi har opdelt vores anbefalinger på følgende måde:

Hygiejnekritisk

På din arbejdsplads er det vigtigt at reducere risikoen for krydskontaminering. Vores milde sæber, lotions, desinficeringsmidler og bløde håndklædeark er skånsomme mod huden og hjælper dem, der er nødt til at vaske hænderne hyppigt, med at beskytte sig selv og andre mod sygdomssmitte. Vores komplette håndhygiejnesortiment omfatter også attraktive dispensere med albuegreb og med sensor, som yderligere forebygger smittespredning og som bidrager til at fremme overholdelsen af hygiejneforskrifterne.

Produktanbefalinger

Toilet med Wow-faktor

Hvis folk taler om toilettet, efter de har besøgt det, så ved du, at din indretning er noget særligt. Ønsker du, at din virksomhed skal skille sig ud og efterlade et varigt indtryk? Vores produkter med wow-faktor passer elegant ind på luksuriøse toiletter og fremhæver dit unikke design. Dine gæster vil elske det.

Produktanbefalinger

Toilet Basal

Vil du holde omkostningerne nede på toiletter med mange brugere, der skal hurtigt ind og ud, har du brug for solide hygiejnesystemer, der kræver et minimum af vedligeholdelse. Tork dispensere med en-ad-gangen funktion hjælper dig med at kontrollere forbruget, og vores papir- og sæberefills med høj kapacitet sikrer god service, uden at du skal bruge for mange ressourcer på rengøring og vedligeholdelse.

Produktanbefalinger

Toilet Plus

Hvis du ønsker at invitere toiletbrugere til at slappe af i et behageligt miljø og give dem mulighed for at få klaret mere end blot deres basale behov, så har Tork Toilet Plus alt, hvad du behøver. Fra bløde, behagelige håndklædeark til skønne fugtighedslotions – vores produkter klarer alle behov, og gæsterne vil værdsætte din ekstra omsorg og opmærksomhed.

Produktanbefalinger