Bliv klar til den nye hygiejnestandard med Tork PeakServe

Bliv klar til den nye hygiejnestandard med Tork PeakServe

Én-ad-gangen dispenserfunktion til håndklædeark hjælper med at fremme hygiejnen, da man kun rører det håndklædeark, man skal bruge. Derudover får du en løsning til håndaftørring med markedets højeste kapacitet1, som hjælper dig med at sikre den nye hygiejnestandard og samtidig forebygger, at du løber tør for papir og gør det muligt at betjene flere brugere mellem hver genopfyldning.

Tork PeakServe familien vokser

Vores nyeste innovation Tork PeakServe® Dispenser Continuous™ Håndklædeark sætter en ny standard for hygiejnisk og nem dispenserfunktion, der giver et effektivt brugerflow på toiletterne. Nu tilbyder Tork også en ny Tork PeakServe Advanced Refill. Med tre dispenserformater og to slags refills kan du bruge Tork PeakServe overalt i dine faciliteter, så du får mere enkel vedligeholdelse og sikrer, at der altid er adgang til håndklæder.

Er du klar til at tale med af vores hygiejneeksperter? Få et tilbud nu.

Litteratur

1Sammenlignet med konkurrenternes længste håndklæderulle i Europa
2Increasing Hand Washing Compliance With a Simple Visual Cue, Ford et al.2014
3Sammenlignet med Tork H2 Universal refills 150299 og dispenser 552000
4Sammenlignet med Tork H2 Universal refills 150299
5Når den bruges med Tork Universal PeakServe Continuous Håndklædeark
6Baseret på data fra test der viste, at med brug af mere end 10.000 håndklædeark opstod ingen papirstumper i 99,9% af tiden
7Sammenlignet med Universal Tork PeakServe refill
8Sammenlignet med at bruge Tork Advanced 1-lags enkeltfoldede håndklæder i indbyggede kabinetter
9Baseret på resultater af en livscyklusanalyse for Europa, hvor de eliminerede processer er blevet medregnet, udført af Essity og verificeret af IVL, Svenska Miljöinstitut AB i 2017.