Bæredygtighed

Bæredygtighed

Mindre miljøpåvirkning og bedre forretning

I dag ønsker folk at være så sunde og bæredygtige som muligt, både i hjemmet, og når de er ude. Tork er en del af den globale hygiejne- og sundhedsvirksomhed Essity, der er anerkendt som en af verdens mest bæredygtige virksomheder. Vi har gjort bæredygtighed til en integreret del af vores forretningsstrategi med fokus på de områder, hvor vi kan gøre den største forskel. Vi ønsker at bidrage til bedre trivsel, bæredygtigt forbrug og et cirkulært samfund, og vores ambitioner er høje. 

Vi tænker fremad for bæredygtighed

Se, hvordan vores innovative og bæredygtige hygiejneløsninger bidrager til at accelerere FN’s bæredygtige verdensmål.

Få mere ud af mindre

Hos Tork arbejder vi målrettet på at udvikle produkter og løsninger, der hjælper vores kunder med at mindske spild og affald og få Mere ud af Mindre. For os betyder det, at vi må ændre den måde, vi designer og fremstiller produkter gennem hele værdikæden. 

Trivsel

Hygiejne, sundhed og trivsel hænger tæt sammen. Ved at investere i bedre hygiejne i din virksomhed viser du, at du tager dig godt af medarbejderne, samtidig med at du vil få et sundere personale og færre sygedage samt flere tilfredse kunder og gæster. Tork har et mål om at øge hygiejnestandarderne for alle og styrke trivslen på arbejdspladsen. For vi ved, at trivsel er afgørende for en velfungerende organisation.

Vidste du det?

90% af Tork emballagerne er baseret på fornyelige ressourcer som papir eller pap, der kan genbruges.

Cirkulær økonomi

For Tork betyder cirkulær økonomi, at vi gentænker den måde, vi driver forretning, så vi kan bruge ressourcerne mere effektivt og mindske spild og affald. Vores mål er at udvikle produkter og services, der kan indgå i et cirkulært samfund. Gennem partnerskaber med ligesindede virksomheder slutter vi cirklen inden for Professionel Hygiejne.


Vi går forrest i omstillingen af kategorien Professionel Hygiejne fra lineær til cirkulær økonomi. Det kræver nye virksomhedsmodeller, der fremmer et ansvarligt brug af ressourcer ud fra principperne “designe, reducere, genbruge og genanvende”, som gør det muligt at forvandle affald til nye ressourcer.

Miniaturebillede af bæredygtighedsfolder
Læs vores folder

Tork leverer bæredygtige hygiejneløsninger til din virksomhed

Download PDF

Litteratur

Sammenlignet med Tork H2 Universal refills 150299
2-lags serviet i borddispenser sammenlignet med Fastfold (Tork Dispenser: 271800 og Tork Refill: 10933)
Estimatet er baseret på en tredjeparts livscyklusanalyse i EU, hvor de undgåede processer fra brug af andre produkter fremstillet af nyfibre og inkl. energiforbrug er indgået i beregningerne. Den potentielle CO2e-besparelse er beregnet ud fra resultaterne af livscyklusanalysen og den indsamlede vægt rapporteret til os. Estimatet bør ikke anvendes til udregninger af CO2-aftryk eller til afrapportering.