Er du allerede bruger af Tork EasyCube?
Login

Hvordan kan intelligente og effektive rengøringsrutiner hjælpe dig til at være et skridt foran?

Video-Screenshot_original.jpg

Tork EasyCube er et facility management system, der effektiviserer rengøringen på et professionelt niveau. Kom et skridt foran med Tork EasyCube sensorteknologi og strømlin jeres processer. Tag rengøringen til det næste niveau. Læs vores insiders vejledning til datadrevet rengøring.

Gå til vejledningen

Tork EasyCube - Det moderne facility management system

ipad-notifications_original.jpg

Tork EasyCube® er et facility management system, der løfter rengøring til et helt nyt effektivitetsniveau. Det er strømlinet rengøring ved opkoblede enheder, der melder tilbage med rengøringsstatistikker og gør det muligt at prioritere arbejdet for både ledere og medarbejdere.  

Resultatet er logisk organisering af rengøring, som giver konkrete arbejdsbesparelser, højere kundetilfredshed og et ekstraordinært boost til personalets motivation.

Er du interesseret i at høre mere omkring Tork EasyCube®?

Du skal blot sende os en kort besked. En Tork-konsulent vil kontakte dig direkte.

Kontakt os

Kontakt os

Væg emne
Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
Indtast din meddelelse
500  
Venligst udfyld reCAPTCHA
I denne formular beder vi om dine kontaktoplysninger, så vi kan besvare din forespørgsel via e-mail. Se vores  Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Venligst bekræft at du har læst informationerne om fortrolighedspolitik om privatlivets fred og vilkår for brug.
Vi vil gerne sende dig informationer og nyheder om Tork produkter og services. Ved at sende os dine oplysninger, accepterer du, at vi kontakter dig via e-mail. Se vores Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Luk

Tak. Vi har modtaget din besked.

Luk

Digital facility management benytter moderne sensorteknologi

device + wifi.png

Opkoblede enheder

Sensorteknologi i Tork digitale dispensere, besøgstællere og DCU’er måler besøgstallet og refillniveauer
ipad + screen.png

Digital facility management til rengøringspersonale

Data i realtid fra disse opkoblede enheder indsamles, prioriteres og vises i Tork EasyCube® softwaren og hjælper rengøringspersonalet med at arbejde mere effektivt.
macbook + screen.png

Intelligente rengøringsstatistikker for ledere

Rengøringsstatistikker og objektive KPI’er hjælper ledere med at udnytte ressourcerne bedre og dermed opnå større effektivitet.

Mere effektiv rengøring vha. digitale dispensere

Tork EasyCube® er et moderne facility management system, der effektiviserer rengøringen på et professionelt niveau. 

Hvordan? Opkoblede enheder melder tilbage med rengøringsstatistikker, hvilket gør det muligt at prioritere arbejdet for både ledere og medarbejdere.

1610_SCA_4539.tif

Et helt nyt niveau for kvalitetskontrol

Sensorteknologi i opkoblede enheder, som f.eks. besøgstællere og sæbedispensere, sender løbende informationer til Tork EasyCube systemet om rengørings- og refillbehov. 

Ledere og rengøringspersonale ved nøjagtigt, hvor der er brug for service, og de kan dermed undgå fejlprioriteringer. 

Lad Internet of Things tage sig af gættearbejdet! 

digitalized_cleaning_instructions_tork

Optimér ressourcer på sigt

Ved hjælp af informationer i realtid hjælper Tork EasyCube® facility managere med at udnytte deres ressourcer optimalt, både i det daglige og på lang sigt. 

Intelligente analysemetoder sammenligner resultater med KPI’er og er med til at sikre en optimal rengøringskvalitet med den mest effektive brug af ressourcerne.

Tork EasyCube® effektiviserer rengøringen på et professionelt niveau. 

EasyCube_digital cleaning.tif

Virksomhedens gevinst

Tork EasyCube® er en fordel for alle virksomhedstyper, især dem der er spredt over et større geografisk område med meget varierende trafik, som fx forlystelsesparker og lufthavne. 
 
Og ikke mindst er det en tjeneste, som især passer til fremadtænkende virksomheder og ledere, der er interesserede i en ny og bedre måde at arbejde på. Det er en fantastisk måde at forbedre eller vedligeholde et højt niveau af kundetilfredshed, samtidig med at den sikrer en både effektiv og omkostningseffektiv drift. 

 • Samme ressourcer, bedre rengøring

  Spar tid, penge og indsats ved at gå fra statiske rengøringsskemaer til behovsbaserede, dynamiske planer. 
   
  Takket være 77% færre kontroller af dispensere arbejder rengøringspersonalet meget mere effektivt og kan derfor fokusere indsatsen, så kvaliteten af rengøringen forbedres betragteligt på alle toiletter. Casestudier viser, at rengøringsindsatsen øges med 62% i områder med høj trafik.* 
   
  Der er ikke noget paradoks i at reducere unødvendige omkostninger, samtidig med at kundeoplevelsen forbedres. Det er bare den rigtige måde at drive forretning på! 
   
  * Markedsundersøgelse udført af tredjepart på baggrund af observationsstudier og interviews før og efter implementeringen af Tork EasyCube® på en facilitet med 20.000 besøgende pr. uge. 

 • Boost motivation og produktivitet

  Tork EasyCube® giver rengøringspersonalet kontrol over effektiviteten af deres eget arbejde. 
   
  Når de ved nøjagtigt, hvor de skal være og hvorfor, de skal være der, oplever de meget mere tilfredsstillelse ved deres arbejde. I stedet for at udføre ensidigt manuelt arbejde kan personalet anvende den viden, der genereres af rengøringsstatistikkerne fra Tork EasyCube®, til at højne kundetilfredsheden. 
   
  Resultatet? Øget motivation, tilfredshed og fastholdelse af medarbejdere. Nogle virksomheder har endda oplevet en reduktion i sygefravær!

 • Perfekt hospitality

  Information i realtid gør det lettere at undgå klager, før de opstår. Tork EasyCube® gør det muligt at sikre, at hver eneste kunde oplever et konstant rent, veludstyret og frisk duftende toilet. 
   
  Med den sparede tid kan ressourcer bruges til endnu bedre rengøring og øgning af kundetilfredsheden. 

 • Rengøringsindsatsen øges med op til 62% i områder med høj trafik
  * Markedsundersøgelse udført af tredjepart på baggrund af observationsstudier og interviews før og efter implementeringen af Tork EasyCube® på en facilitet med 20.000 besøgende/uge.
 • Op til 76% mindre tid hvor dispensere er tomme
  Data fra Tork EasyCube® - systemet, der viser tiden, hvor dispensere er næsten eller helt løbet tør for refills, indsamlet i marts 2016 (efter implementering); sammenlignet med samme måned i 2015 (før implementering).