Vores systemer er klar til at servicere mange generationer af brugere

Vi ved, at du har brug for systemer, som du kan stole på, så du kan fokusere på at drive din virksomhed. Derfor gennemgår alle de systemer, som vi udvikler, gennemgribende testning og kvalitetskontroller både i laboratorier og i det virkelige liv, inden vi sender dem på markedet.

Det er ikke usædvanligt at finde meget gamle Tork dispensere. Du kan endda møde Tork dispensere, som har hængt på væggen siden 1980’erne, hvilket betyder, at de har forsynet millioner af brugere med sæbe, håndklædeark og toiletpapir. Fordi de bare bliver ved med at virke.
 
TOL_wolfs_714x294.jpg
 
 Tork dispensere fra 1980'erne

Masser af tests, millioner af gange

I vores avancerede laboratorier bliver hele systemer med dispensere og refills testet sammen for at kontrollere, at dispenserfunktion, mekanisk og kemisk holdbarhed opfylder vores høje standarder. Vi bruger industrirobotter til at sikre mekanisk holdbarhed og tester millioner af dispenseringer. Vi udfører tabetests, ridsetests, emballagetests, opbevaringstests i lave og høje temperaturer, tests af kemisk holdbarhed og meget andet – så du altid kan stole på, at vores produkter klarer opgaven.

“Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at vores produkter opfylder den standard, der gør os til den globale leder indenfor professionel hygiejne. Prøv vores systemer – du vil lægge mærke til forskellen.” 

- Agneta Rydenstam, Global Laboratory Services Manager, Tork


TOL_wolfs2_714x294.jpg

Designet og testet til enhver brug

Hos Tork fremstiller vi produkter, der er klar til at møde virkeligheden. Bare fordi et dispensersystem oprindeligt blev designet til en kontorbygning, betyder det ikke, at det ikke vil ende med at blive brugt i en pub eller sportsfacilitet under meget anderledes forhold. Felttests udsætter vores systemer for både det forventede og det uventede for at sikre, at de kan klare alle forhold. Resultatet er produkter, der er så problemfri og pålidelige som muligt.
 
Så det er ikke en tilfældighed, at du nogle gange støder på gamle Tork systemer, der stadig er i brug. Hver eneste dag er medarbejderne i vores testafdeling enten i laboratoriet, i marken eller endda ude i skoven for at sikre, at kvaliteten af vores produkter altid er uovertruffen. Så du kan overlade hygiejnen til os og selv fokusere på det vigtigste – at drive din virksomhed.

Udskriv Download