Håndvask

Hjælp dit team med at få styr på håndhygiejnen

Hyppig og korrekt håndvask er forudsætningen for beskyttelse mod krydskontaminering og nøglen til tryghed for restaurantens personale og gæster.


Dine medarbejdere bør altid vaske hænder: 


  • Efter toiletbesøg
  • Når man er kommet tilbage efter at have været væk fra køkkenet
  • Efter at have båret skrald ud 
  • Efter at have håndteret rengøringsredskaber
  • Efter at have spist, drukket, røget eller tygget tyggegummi og tobak
  • Efter at have rørt ved råt kød, fjerkræ eller fisk
  • Efter at have rørt ved sit tøj eller sin krop
  • Når man har nyst, hostet eller pudset næse
  • Når man har håndteret penge
  • Før man tager handsker på, og efter man har taget dem af

Sørg for at håndvaske altid er forsynet med sæbe og papirhåndklæder. Brug redskaberne herunder til at uddanne dig selv og dit team og tjek jeres viden med quizzen i vores guide til håndhygiejne og personlig hygiejne.

Downloads