Ræk ud efter Stjernerne

Ræk ud efter Stjernerne

Viden, inspiration og tips til at løfte din restaurant ind i den nye normal.

Styr sikkert gennem den nye normal

Restaurantbranchen står med store udfordringer, og den nye normal har skabt nye krav og ansvar – men også nye muligheder. Med global erfaring inden for hospitality-branchen og et komplet sortiment til køkken, servering og toiletfaciliteter hjælper vi dig med løsninger, der bidrager til både at skabe tryghed og fantastiske oplevelser for dine gæster. 
  
Her finder du inspirerende information om, hvordan du skaber sikre omgivelser for dig selv, dit personale og dine gæster, samt tips til at løfte din virksomhed ind i den nye normal. 
 
Hvis du søger efter anbefalinger og hjælp til at få styr på den nye hygiejnestandard og fødevaresikkerheden i din restaurant, finder du det her på Tork Clean Care HoReCa. 

Download vores rapporter om hvordan restaurantbranchen kan skabe mere sikre gæsteoplevelser

Restauranter står lige nu med den udfordring, at de skal finde på nye og smarte løsninger, som sikrer, at gæsterne kan få en tryg og god oplevelse. Vi mener, at restaurantbranchen i fremtiden vil have endnu flere digitale løsninger som kontaktløs betaling og apps til menuer og bestilling. Der er også en stigende trend for take-away, som ser ud til at fortsætte. I vores rapporter finder du tips og support til at navigere i den nye normal og skabe tryghed for dine gæster.

Download til brug i din restaurant

Her finder du vejledninger til dit personale i at skabe sikre omgivelser for alle. Du finder også plakater med kommunikation til dine gæster, så de vil føle sig trygge ved at spise hos jer.

Få gratis konsulentbistand!

Alternative produkter