Toiletter

Toiletter

Tork Kontorhygiejne Pakken™ styrker hygiejnen på toiletterne og hjælper med at øge trivslen på arbejdspladsen overalt i faciliteterne. Book en konsultation og få hjælp til at identificere den optimale hygiejneløsning.

Produkter og services til dine toiletter

Det har altid været en prioritet at sikre tilgængeligheden af hygiejneprodukter i god kvalitet på toiletterne. Nu er det blevet helt afgørende. Der er ikke længere forståelse for, at man kan løbe tør.


Tork Kontorhygiejne Pakken øger effektiviteten af rengøringen med attraktive hygiejneløsninger, der har høj kapacitet, kræver færre dispensertjeks og er nemme for personalet at genopfylde og vedligeholde. Den tid, de sparer, kan de bruge på at forbedre kvaliteten af rengøringen andre steder i faciliteterne. Pakken indeholder også Tork PaperCircle, som er verdens første genbrugsservice for brugte papirhåndklæder. Den hjælper din virksomhed med at komme ind i den cirkulære økonomi ved at sende jeres brugte papirhåndklæder videre i kredsløbet til genbrug i nye papirprodukter. 

 

Bestil en hygiejnegennemgang

Identificerer områder med muligheder for at styrke hygiejnen og giver tydelige anbefalinger til dit kontor.

Litteratur

1. Baseret på resultater af en livscyklusanalyse for Europa, hvor de eliminerede processer er blevet medregnet, udført af Essity og verificeret af IVL, Svenska Miljöinstitut AB i 2017