Tork Workflow

Tork Workflow

Prioriter effektivitet og nå dine mål.

På industrielle arbejdspladser, som f.eks. produktionsvirksomheder, mener ni ud af ti ansatte, at aftørrings- og rengøringsprodukter i god kvalitet øger produktiviteten og endda arbejdsglæden.* Men mange virksomheder oplever, at upraktisk opbevaring og placering andre steder, end der hvor produkterne skal bruges, forårsager tidsspilde, nedsætter effektiviteten og skaber overforbrug.

 

Lad os vise dig, hvorfor et skift til Tork kan hjælpe dig med at nå dine mål og skabe en mere sikker og effektiv arbejdsplads.  Tork Workflow fokuserer på fire vigtige områder:


  • Produktivitet
  • Spild
  • Medarbejder- og kundetilfredshed
  • Miljø, sundhed og sikkerhed

Skab en effektiv arbejdsplads – i overensstemmelse med Lean og 5S-principperne.

 

Find ud af, hvor der skal optimeres: Produktionsvirksomheder

Tork Workflow er en gratis service, der giver dig mulighed for at få din arbejdsplads tjekket i forhold til vedligeholdelse og effektivitet med en af vores konsulenter. Den 60 minutter lange, enten virtuelle eller on-site, session giver et dybdegående indblik i din facilitets drift og giver anbefalinger baseret på 5S-principperne for at nå dine mål, øge effektiviteten på arbejdspladsen og nedbringe omkostningerne. Workflow-rapporten inkluderer også en gratis testperiode på de Tork-produkter, der passer bedst til dine specifikke behov.


  • Gratis service
  • Du binder dig ikke til køb
  • Gratis produktprøve efter auditeringen

Equipped to Improve

Inspicering af maskiner og rapportering af fejl, før de bliver et problem, burde være en naturlig del af arbejdsdagen for enhver operatør. For at dette skal kunne fungere, er det nødvendigt at holde udstyret rent. Tork Performance dispensere og aftørringsprodukter er baseret på 5S-principperne og placerer de redskaber, som skal bruges til at udføre rutinemæssig rengøring, præcist, hvor der er behov for dem – ved arbejdsstationerne.

Litteratur

*The Tork Manufacturing Employee Well-Being Survey, oktober 2018.