En robothånd med Interclean 2022-logoet

Få mere bæredygtig hygiejne

Tork hjælper dig med at styrke din forretning med bæredygtige hygiejneprogrammer. 

Download den Interaktive Stand Guide og se vores prisvindende produkter og services! 

Tork på Interclean 2022

Interclean er verdens førende rengørings- og hygiejnemesse. Ved dette års in-person event vil vi præsentere vores nyeste innovationer.
 
Som verdens førende varemærke for hygiejne på arbejdspladsen ser vi det som vores største opgave at inspirere dig til at tænke fremad og bidrage til at styrke din forretning. Vi går forrest med viden og innovation, som udstyrer dig med alt, hvad du skal bruge af produkter og services til at skabe resultater i din virksomhed.
 

Besøg os på stand 10.101 og se, hvordan vi kan styrke din virksomhed!

Få opfrisket din viden med eksperterne fra Tork

Vi giver dig her en unik mulighed for at få opfrisket din viden om hygiejne. Tjek tidspunkterne for vores scene-events på Interclean 2022 herunder og mød op. Vi ses!
I vores sessions med førende hygiejneeksperter vil vi tale om, hvordan du kan få det hele – både hygiejne og bæredygtighed – den 11. maj kl. 14:30 CEST, og hvordan du kan styrke hygiejne og trivsel på den hybride arbejdsplads den 12. maj kl. 13:30 CEST.
Marcel Kolkman, Key Account Manager Tork Vision Cleaning, og Christian Fischer, Hygiejnerådgiver, vil fortælle om, hvordan datastyrede løsninger understøtter bedre hygiejne og mere effektiv rengøring i sundhedsfaciliteter. 10. maj kl. 14:30 CEST og 11. maj kl. 13:30 CEST.
Vores eksterne taler Yvonne Taylor, Global Rengøringschef hos OCS Group, og Christian Fischer, Hygiejnerådgiver hos Tork vil øge fokus på vigtigheden af partnerskab mellem rengøring og indsatsen for forebyggelse af infektioner den 12. maj 2022 kl. 13:30 CEST.

Vil du vide mere?

Kontakt os og hør mere om, hvordan du kan styrke din forretning med bæredygtige hygiejneprogrammer.