Smurfit-Kappa_800x500.jpg 


Fokus på produktivitet og medarbejdernes trivsel

Øget kapacitet på toilettet skaber en bedre oplevelse, løfter hygiejnestandarden og eliminerer flaskehalse, hvilket forbedrer medarbejdernes arbejdsgange. Det viser også omsorg for medarbejderne, hvilket kan resultere i et mere motiveret personale og højere produktivitet. Smurfit Kappa, en verdensførende udbyder af papirbaseret emballage, testede Tork PeakServe for at se, om det kunne opfylde behovene for de 100 medarbejdere, der arbejder i tre skiftehold. Læs, hvad teamet havde at sige efter at have prøvet denne game changer inden for håndklædedispensere.


Tork PeakServe® har halveret genopfyldningstiden for Smurfit Kappa


Smurfit Kappa er en af verdens førende udbydere af papirbaseret emballage med tilstedeværelse i 21 lande i Europa og 12 lande i USA. For at styre rengøringsprocessen så effektivt som muligt på deres Wetherby site, indvilligede Smurfit Kappa (Inspirepac) i en prøveperiode med forskellige Tork-produkter, herunder Tork PeakServe® og Tork Mid-size Toiletpapirsystem.

 

De dispenserne, Smurfit Kappa plejede at bruge, skabte ekstra arbejde for rengøringspersonalet, fordi de konstant skulle tjekkes. Med over 100 medarbejdere, der arbejder på sitet i tre skiftehold, fandt rengøringsassistenterne ofte papir og pap smidt på gulvet, og de skulle jævnligt fylde dispenserne op. Det var tydeligt, at de havde behov for en dispenserløsning, der kunne fungere på hele sitet og imødekomme rengøringsholdets behov og arbejdstider. 

 

Efter en gennemgang af stedet anbefalede Tork, at Smurfit Kappa skiftede over til Tork PeakServe Continuous Håndklædeark og Tork Coreless Mid-size toiletpapir.

 

Tork PeakServe kan rumme 250% flere håndklædeark end en almindelig håndklædedispenser, hvilket forbedrer flowet på toilettet. Det betyder, at medarbejderne bruger mindre tid på toiletterne, og mere tid på deres arbejde. De komprimerede refills er hurtige at genopfylde og kan fyldes op til enhver tid. Bundterne er lette at opbevare og transportere, så personalet kan fokusere på rengøring og ikke genopfyldning. Med det patenterede håndklædearksystem med uafbrudt flow er det altid hurtigt og let at tage et håndklædeark.

 

Tork Mid-size Toiletpapirsystem blev anbefalet, fordi det giver mindre affald, har mindre emballage og der skal bruges mindre tid på at genopfylde dispenserne. Der er ingen paprør eller papiromslag, som skal smides ud. Rullerne er mere kompakte, så de holder fem gange længere end almindelige toiletruller. Det giver et mere bæredygtigt produkt og resulterer i sidste ende i større produktivitet.

 

Valget af Tork Mid-size Toiletpapir hjælper Smurfit Kappa med at nå deres mål for bæredygtighed, og frigiver samtidig tid for rengøringspersonalet til at udføre opgaver, der bringer mere værdi. Nu behøver rengøringspersonalet kun at tjekke dispenserne hver anden dag frem for to til tre gange om dagen.