Smurfit Kappa

Forpligtet til produktivitet og medarbejdernes trivsel

Øget kapacitet på toilettet skaber en bedre oplevelse, øger hygiejnestandarden og eliminerer flaskehalse, hvilket forbedrer medarbejdernes arbejdsgang. Det viser også forpligtelse over for medarbejderomsorg, hvilket kan resultere i mere motiverede medarbejdere og større produktivitet. Smurfit Kappa, en verdensførende udbyder af papirbaseret emballage, prøvede Tork PeakServe for at se, om det kunne opfylde behovet for 100 medarbejdere, der arbejder i tre skiftehold. Læs, hvad teamet havde at sige efter at have prøvet denne nytænkning inden for håndklædedispensere.

Tork PeakServe® har reduceret tiden til det halve for Smurfit Kappa

Smurfit Kappa er en af de verdensførende udbydere af papirbaseret emballage med forretningsdrift i 21 lande i Europa og 12 lande i Amerika. For at styre rengøringsprocessen så effektivt som muligt på deres Wetherby site, indvilligede Smurfit Kappa (Inspirepac) i en prøveperiode med forskellige Tork-produkter, herunder Tork PeakServe® og Tork Mid-size Toiletpapirsystem.
 
Dispenserne, der blev brugt hos Smurfit Kappa, skabte yderligere arbejde for rengøringspersonalet, da de konstant skulle tjekke toiletterne. Med over 100 medarbejdere, der arbejder på sitet i tre skiftehold, kunne rengøringsassistenterne finde papir og karton smidt på gulvet, og de skulle fylde dispenserne op jævnligt. Det var klart, at de havde behov for en dispenserløsning, der ville fungere på hele sitet og imødekomme rengøringsholdets behov og arbejdstider. 
 
Efter en gennemgang af stedet anbefalede Tork Smurfit Kappa at skifte til Tork PeakServe Continuous håndklædesystem og Tork Coreless Mid-size toiletpapirsystem.
 
Tork PeakServe kan rumme 250% flere håndklædeark end en standard håndklædedispenser, hvilket forbedrer flowet på toilettet. Det betyder, at der bruges mindre tid på toilettet, og at personalet kan bruge mere tid på deres arbejde. De komprimerede refills er hurtige at genopfylde og kan fyldes op til enhver tid, de er lette at opbevare og transportere, så personalet kan fokusere på rengøring og ikke genopfyldning. Med det patenterede vedvarende håndklædearksystem er det altid hurtigt og let at tage et håndklædeark.
 
Tork Mid-size Toiletpapirsystem blev anbefalet, da det reducerer affald, har mindre emballage og der skal bruges mindre tid på at genopfylde dispenserne. Der er ingen hylser eller papiromslag, der skal smides ud. Papiret er stramt rullet for at gøre rullerne mere kompakte, så rullerne varer op til fem gange længere end standard toiletruller. Resultatet er mere papir, større produktivitet og et mere bæredygtigt produkt.
 
Ved at vælge Tork Mid-size Toiletpapir hjælper det Smurfit Kappa med at nå deres bæredygtige mål, mens de samtidig frigiver tid for deres rengøringspersonale, så de kan udføre opgaver med mere værdi. Nu behøver rengøringspersonalet kun at tjekke toiletterne hver anden dag frem for to til tre gange om dagen.

”Tork PeakServe® har forbedret forholdene på vores toiletter. Der er mindre rod, mindre affald og der bruges kortere tid på genopfyldning.”

Leigh Wallhead

Technical Co-ordinator, Smurfit Kappa

Prøv Tork PeakServe® gratis

Oplev, hvordan vores nytænkning af dispenserfunktionen af håndklædeark kan hjælpe med at forbedre dine gæsters brugeroplevelse på toilettet.

Ring til os på:

+45 48 16 82 44

Gratis prøveperiode

Skriv dig op til en gratis prøveperiode på Tork PeakServe®

Kontakt os for at anmode om en gratis prøveperiode og høre, hvordan Tork PeakServe® kan forbedre brugeroplevelsen på travle toiletter.

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld telefonnummer
Venligst vælg din arbejdsbranche.
Venligst vælg din jobrolle.
Venligst udfyld Firmanavn
Indtast din adresse
Indtast dit postnummer
Indtast by
I denne formular beder vi om dine kontaktoplysninger, så vi kan besvare din forespørgsel via e-mail. Se vores  Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Venligst bekræft at du har læst informationerne om fortrolighedspolitik om privatlivets fred og vilkår for brug.
Venligst udfyld reCAPTCHA