Uni-of-Maryland_800x500.jpg  

Et godt læringsmiljø døgnet rundt

Et uafbrudt flow af håndklædeark sikrer god håndhygiejne og hjælper med at skabe en positiv brugeroplevelse på toilettet. Samtidig viser det, at skolen tager de studerendes og lærernes trivsel alvorligt. Med Tork PeakServe er der 24/7 adgang til håndklædeark, og systemet bidrager dermed til at optimere håndhygiejnen, hvilket fører til mindre risiko for krydskontaminering og sygefravær. Se, hvordan Tork PeakServe hjælper med den komplekse vedligeholdelse af University of Marylands campus, der består af 96 undervisningsbygninger og 13 sportsfaciliteter!


Tork PeakServe markerer et nyt kapitel i facility management

Med 96 undervisningsbygninger og 13 sportsfaciliteter - i alt mere end 550.000 kvadratmeter - er den daglige rengøring og vedligeholdelse ikke nogen lille opgave for facility teamet på University of Maryland. Universitetet, der er grundlagt i 1856, er kun vokset i løbet af årene, og huser nu over 41.000 studerende og tæt på 5.000 undervisere. Faciliteterne skal være i topform for at imødekomme kravene på en campus i konstant vækst. Som hjemsted for Maryland Terrapins, afholder de sportsevents på universitets 13 sportsanlæg, der desuden faciliterer universitetets idrætsundervisning. University of Maryland har således mange forskellige typer faciliteter og behov og var derfor på udkig efter et system, der kunne forbedre effektiviteten, samt en løsning, der kunne fungere overalt, fra undervisningsbygningerne til fodboldstadionet. Tork PeakServe® har hjulpet dem med at forbedre hygiejnen på toiletterne og mindske omfanget af den service, som var krævet af personalet.


Færre tjek, færre problemer

Under en af Terrapins’ hjemmekampe kan universitetet være vært for op til 54.000 besøgende, hvilket kræver meget af toiletterne. Athletics Facilities Manager, Thomas Saunders, fortæller, at før Tork PeakServe havde facility teamet svært ved at sikre gæsterne en positiv toiletoplevelse. ”Forud for en kamp skulle vi for hver dispenser beslutte, om vi ville risikere at løbe tør under kampen eller udskifte de delvist brugte ruller med en hel rulle, hvilket betød mere spild og større omkostninger. Når dispenserne løb tør for papir under kampene, blev gæsterne frustrerede, fordi køerne blev længere, og det tog længere tid at komme tilbage til kampen,” fortæller Saunders. 


Tork PeakServe hjalp teamet med at reducere spild uden at gå på kompromis med gæsternes oplevelse. Ved at give personalet mulighed for at genopfylde dispenserne forud for eventsene, og dermed forebygge at de løb tør, slap de for at skulle smide ikke opbrugte produkter i dispenserne ud. ”Muligheden for at fylde dispenserne op, når det passer os, har været en stor fordel for mit team og mig, da vi ikke længere er bange for at løbe tør under et event”, siger Saunders.


Win-win for personalet

”Et af de store problemer med at gennemføre ændringer er at få opbakning fra personalet, der arbejder med produkterne til daglig,” fortæller Saunders. Med over 165 rengøringsassistenter i personalegruppen var det vigtigt at finde et system, der kunne fungere for hele teamet for at gøre denne overgang så let som muligt. Bob Pils, Assistant Director i Building Services fortæller, at Tork PeakServe har modtaget overvældende støtte fra rengøringsteamet, fordi systemet er så let at bruge. ”Vi har ikke mødt nogen modstand fra vores rengøringsassistenter i forhold til Tork PeakServe. Rengøringspersonalet har opdaget, at den brugervenlige emballage gør det let at have flere refills med rundt i faciliteterne, og de skal ikke bukke sig så tit for at samle affald op fra gulvet,” fortæller Pils. Derudover kan teamet fokusere på andre opgaver, fordi der er færre bevægelige dele og mindre, der kan gå i stykker.


“Vores mål er at sikre, at alle studerende, undervisere og gæster får den bedst mulige oplevelse på campus, og toiletterne spiller en vigtig rolle i dette. Tork PeakServe har givet os mulighed for at forbedre deres oplevelse ved at mindske risikoen for at løbe tør, forbedre hygiejnen på toiletterne og eliminere mange andre problemer, som vi løber ind i med håndklædedispensere,” siger Pils. “Dette er et positivt skridt i den rigtige retning for vores rengøringspersonale.”