Hop-op-riitta-hynninen_800x500.jpg


Altid klar til det store rykind

Snavsede toiletter med trængsel er det, der irriterer gæsterne allermest på store steder med mange besøgende. Tork PeakServe dispensere til håndklædeark er designet til at sikre en god brugeroplevelse på selv de travleste toiletter. Det giver gæsterne bedre tid til at opleve dit sted ordentligt og reducerer samtidig rengøringspersonalets frustrationer. Læs om, hvordan Tork PeakServe sikrer adgang til håndklædeark – selv med helt op til tusind besøgende om dagen – i den travle HopLop aktivitetspark.


Tork PeakServe dispensere til håndklædeark løfter brugeroplevelsen i HopLop indendørs aktivitetsparker


Hvert år besøger 1,6 millioner gæster Finlands HopLop adventure-parker, og hver dag kommer der cirka 200 kunder på hver af parkens 22 lokationer. På de travleste dage, som i weekenden, kan en park have tusind gæster på en enkelt dag.

 

Mellem 2017 og 2018 blev alle HopLop parker renoveret. Tork PeakServe® dispensere til håndklædeark – designet specielt til steder med et stort antal besøgende – blev installeret på hvert sted under fornyelsen. “Gæsterne forventer selvfølgelig at få en sjov dag med masser af leg, men også at HopLop-faciliteterne er pæne og behagelige. Toiletterne skal være rene og veludstyrede med pusleplads, sæbe og håndklædeark,” forklarer Riitta Hynninen, der er HopLops Driftschef.

 

Tork PeakServe® sparer rengøringspersonalet tid hos Raisio HopLop park

 

I 2018 åbnede HopLop sin største park til dato i Finland. Parken, som er beliggende i Raisio, har 4.200 kvm fyldt med spændende og sjove jungletemabaner, rutsjebaner og trampoliner, og der er også en stor labyrint. Parken har haft masser af besøgende siden åbningen, særligt i weekenderne, hvor gæsterne fylder faciliteterne fra tidlig morgen til lukketid. “Med Tork PeakServe® skal du ikke bekymre dig om, om dispenserne løber tør for håndklædeark. Ved at opfylde dem om morgenen er vi sikre på, at der er nok til hele dagen, selv på de travleste dage,” siger Kaisa Niemi, der er Park Manager i Raisio HopLop.

 

”PeakServe® dispenserne løber ikke pludseligt tør for papir, og derudover ser de smarte ud. Vores rengøringspersonale synes også, at dispenserne er lette at genopfylde.” Tork PeakServe® dispensere til håndklædeark er designet til travle toiletter, hvor der er fokus på, at kunderne får en god oplevelse. Der er plads til mere end 2.000 håndklædeark i hver dispenser og genopfyldningen klares hurtigt med de komprimerede refill-pakker. Da dispenseren kun giver ét håndklædeark ad gangen, holder de længere, og der lander heller ikke papirstumper på gulvet. Tork PeakServe® sikrer, at personalet kan fokusere på rengøring frem for opfyldning af dispensere. Niemi har bemærket, at Tork PeakServe® forkorter den tid, der kræves til at rengøre toiletterne. “Uden Tork PeakServe® skulle vi genopfylde almindelige dispensere til håndklædeark hele tiden på travle dage, når personalet i forvejen har rigtig travlt. Toiletternes servicestandard er på et højt niveau, fordi vi ikke løber tør for håndklædeark.”

"Med Tork PeakServe skal du ikke bekymre dig om, at dispenserne løber tør for håndklædeark. At genopfylde dispenserne om morgenen er nok til at sikre, at der er nok håndklædeark til hele dagen, selv på de travleste dage."
Kaisa Niemi, Park manager, Raisio HopLop