Gekås-Ullared_800x500.jpg


Bedre oplevelse på toiletterne øger salget

En bedre brugeroplevelse på toiletterne resulterer i et øget salg. Tork PeakServe hjælper dig med at give kunderne en god oplevelse, hvilket øger tilfredsheden og lysten til at købe. Samtidig mindsker det stress og frustration for rengøringspersonalet. Se hvordan Tork PeakServe® hjælper teamet på Gekås Ullared med at vedligeholde toiletterne og holde en fremragende standard for 5.000 kunder – hver dag.


Kunsten at genopfylde håndklædeark til fem millioner besøgende

Hvert land har sin store turistattraktion. Frankrig har Louvre. Italien har St. Peters. Sverige har et storcenter i Hallands skove. Med næsten fem millioner besøgende årligt, var Gekås i Ullared et oplagt valg til et pilotprojekt med det nye, innovative system til håndklædeark Tork Peak-Serve®.

 

Centret, der begyndte som en butik i stueetagen af en villa i 1967, er i dag et stormagasin på størrelse med fem fodboldbaner. I 2016 kom 4,8 millioner mennesker dertil på jagt efter gode tilbud. Kunderne tilbragte i gennemsnit 4 timer og 43 minutter i indkøbscenteret, og i løbet af den tid brugte de fleste toiletterne flere gange. 

 

“Vi har i øjeblikket 35-40 ansatte til at gøre rent i Gekås, og alligevel kan det være temmelig stressende,” siger Ulrika Kerttu, Områdechef fra Sodexo, som er den virksomhed, der håndterer rengøringen hos Gekås. “Alle toiletter bliver rengjort mindst tre gange dagligt og mange endnu oftere. Alligevel er det næsten umuligt at holde trit med genopfyldning af håndklædeark, fordi der er så mange gæster, at rengøringspersonalet må stå i kø for at komme ind og gøre rent. Det er meget stressende for personalet at holde toiletterne fyldt op med papirhåndklæder.”


Test af Tork PeakServe

I december 2016 blev syv dispensere til Tork Xpress® Multifold Towel udskiftet med det nye Tork PeakServe® Continuous® Hand Towel System.


“Vi valgte at sætte dem op på toiletterne i restaurantområdet,” siger Ulrika Kerttu. “Her er der altid utrolig travlt, og det var derfor det sted, hvor vi kunne teste systemet under den absolut største belastning.” 


Efter næsten et halvt års testperiode scorer systemet topkarakter. “Dispenserne er helt fantastiske! Det er præcis, hvad vi har brug for.” 


Tork PeakServe er et helt nyt system, som består af en ny type papirhåndklæder, og som kombinerer ekstra høj kapacitet med en unik og hurtig dispenserfunktion, der sikrer uafbrudt flow. De nye håndklædeark er komprimerede, så dispenserne kan rumme 250% flere sammenlignet med eksisterende systemer til håndklædeark.


“Det gør en kæmpe forskel. Vi behøver helt klart ikke at genopfylde papirhåndklæder lige så ofte. Det faktum, at håndklæderne er komprimerede betyder ikke kun, at hver dispenser rummer mere end 100 ark, de optager også betydeligt mindre plads på lageret og rengøringsvognene”, siger Ulrika Kerttu.


Hurtig genopfyldning

Tork PeakServe nedbringer tiden, der skal bruges på genopfyldning, til det halve, og systemet kan genopfyldes når som helst. Bundterne lægges i nedefra, og håndklædearkene fødes ud fra oven, så de nemt og ubesværet kan trækkes ud.

 

Vigtigt for kundetilfredsheden 

En nylig undersøgelse* viser, at snavsede toiletfaciliteter og trængsel er det, der irriterer gæsterne allermest på steder med mange besøgende. 71% har haft en dårlig oplevelse af toiletterne, når de har været på steder med mange gæster. Og det kan have konsekvenser for forretningen, da to ud af fem, som har haft en dårlig oplevelse, fortæller om det til venner og bekendte. Håkan Pettersson, som er salgskonsulent hos Ahnviks og leverer hygiejneprodukter til Gekås, ser frem til introduktionen af Tork PeakServe. “Systemet tilbyder noget, der ikke fandtes før, og vi ser et stort potentiale. Nu hvor vi har set systemet i aktion, er det tydeligt, hvor stor en forskel det gør for steder med mange gæster. Vi glæder os til at få Tork PeakServe ind i vores sortiment.”
 
*Baseret på en IPSOS undersøgelse blandt 3.000 personer i USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Polen og Sverige, som har besøgt et sted med mange gæster i de sidste 9 måneder.
Det her system er ikke kommet en dag for tidligt. Vi har nu Tork PeakServe overalt i indkøbscentret. Det har gjort vores arbejde meget lettere. De fleste tænker nok ikke så meget over det med håndklæder, men for os er det vigtigt.”
Ulrika Kerttu, Områdechef, Sodexo