Implementer korrekte hygiejnerutiner med Tork Træning og Undervisning

Implementer korrekte hygiejnerutiner med Tork Træning og Undervisning

Brug vores interaktive træning til at lære hvordan man rengør patientstuer korrekt.

Tork Interaktiv Rent Hospital Træning

Tork Interaktiv Rent Hospital Træning er vores online interaktive undervisning, som er udviklet til at gøre læringsprocessen for rengøring af patientområder effektiv og engagerende. Øvelserne tester deres færdigheder og hjælper med at sikre, at rengøringspersonalet udfører opgaverne i overensstemmelse med anbefalingerne. 


Om Tork Interaktiv Rent Hospital Træning:

Undervis dit personale i de korrekte procedurer for rengøring af en patientstue. Du kan tilpasse din version til dit eget hospital eller til de retningslinjer, der gælder i dit land. Du udformer din tilpassede version ved at vælge Advanced Settings i menuen i øverste højre hjørne. Vælg et navn til din version. Brug drag and drop funktionen til at redigere i undervisningssteps og opgaver. Gem undervisningsprogrammet og del det med dit personale. 


  • Underviser i rengøring efter udskrivning af patient og daglig rengøring af en stue i brug
  • Træn og test din viden om risikopunkter
  • Indeholder tips & tricks og rengøringsplaner
  • Tilgængelig på flere sprog
 
 
 

 

Fås som en standardversion eller en tilpasset med anbefalinger på flere sprog. En stationær eller laptop computer giver dig den optimale brugeroplevelse.


Vil du vide mere om, hvordan du underviser dit personale i at bekæmpe patogener, og hvad de vigtigste faktorer er for god overfladerengøring? Derudover får du også gode råd til undervisning af dit personale med Tork Interaktiv Rent Hospital Træning. Download vores Train-the-Trainer præsentation. 

Test din viden og download dit diplom