Håndhygiejnetræning

Håndhygiejnetræning

Vores træningsløsning er baseret på WHO’s fire momenter for håndhygiejne i plejefaciliteter og lader dig og dit personale øve jer i disse vigtige momenter — i virtual reality.
Sygeplejerske, der tester et par VR-briller

Træning i korrekt håndhygiejne i Virtual Reality

På med VR-brillerne og bliv klar til en vagt i det virtuelle plejecenter. I en række situationer fra det virkelige liv kan du øve dig i WHO’s fire momenter for håndhygiejne i plejecentre.

VR-glasses_800x200.jpg  


Download appen 

Det eneste, du behøver for at komme i gang, er en VR-kompatibel smartphone, et VR-headset med fjernbetjening eller lignende til at styre programmet, samt Tork Træning for Plejecentre VR-Appen. Find appen i App Store, Google Play og Oculus Store.
Til Iphones/IOS anbefaler vi: Merge VR headset (ikke behov for fjernbetjening til dette headset, da man klikker på headsettet for at styre programmet); https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
Til Android telefoner: Der findes et stort udvalg af VR-headsets at vælge mellem, afhængig af hvilken telefon, du har.
 
Sådan downloader du:
 
  • Sørg for at have VR-briller, som fungerer med din smartphone
  • Download appen til din telefon via App Store eller Google Play
  • Forbind fjernbetjeningen med din telefon via Bluetooth
  • Start appen, og placér telefonen i dine VR-briller
  • Tilpas og kalibrer
  • Træd ind i vores virtuelle verden 
Sygeplejersker i møde

Virtual Reality giver dybere læring

Virtual reality gør ikke kun træningen sjov og engagerende, det gør den også meget effektiv til at fremme en adfærdsændring. Undersøgelser viser, at når vi simulerer en handling, husker vi helt op til 90%.

Træning baseret på den nyeste forskning

Tork Rene Hænder VR-Træning for Plejehjem er baseret på WHO’s retningslinjer for håndhygiejne i plejecentre. For at skabe et effektivt værktøj til at fremme en adfærdsændring og forbedre komplians i forhold til håndhygiejne, har vi udviklet programmet i tæt samarbejde med plejecentre, adfærdsforskere og andre eksperter.