Seks studerende, der sidder og taler sammen i et klasseværelse

De studerendes oplevelse og bæredygtighed på campus

De studerendes forventninger til miljøet på campus stiller store krav til facility management. I artiklerne herunder kan du læse mere om bæredygtighed og de studerendes oplevelse.

 

Der stilles højere og højere krav og forventninger til hygiejnen på steder med mange brugere, som f.eks. universiteter. De studerende forventer rene, sunde og velfungerende områder at studere og mødes med hinanden i. Deres oplevelse af campus er påvirket af både rengøringsstandarden og omgivelserne generelt, især toiletterne. De fleste studerende siger, at uhygiejniske toiletter bidrager til en generel negativ oplevelse af studiestedet.*


Bæredygtighed på universitetet er også blevet et vigtigt emne for de studerende. En undersøgelse har vist, at 94% af de internationale studerende mener, at universiteterne kunne gøre mere for at blive bæredygtige.* Det betyder, at miljørigtige initiativer på campus er vigtigere end nogensinde før. 


De studerendes forventninger til miljøet på campus stiller store krav til facility management. En uddannelsesinstitution er et kæmpe område med stor gennemstrømning af mennesker på forskellige tidspunkter af dagen, hvilket kan gøre det svært at vedligeholde faciliteterne og servicere brugerne. For at kunne leve op til de stigende krav til hygiejne og miljøansvar er du nødt til at gøre driften mere effektiv. Det er vigtigt at kunne få mere ud af mindre - eller i hvert fald af det samme - og det er derfor afgørende at finde løsninger, der sparer tid og arbejdsindsats for dit personale. 


3 tips til hvordan du får bedre hygiejne og mere bæredygtighed på toiletterne.

Undersøgelser viser at

tork_highereducation_student_800x500.jpg  


3 tips til hvordan du får bedre hygiejne og mere bæredygtighed på uddannelsesinstitutionens toiletter

Mangelfuld hygiejne på toiletterne giver de studerende et dårligt indtryk af deres uddannelsessted. Vil du gerne give dem en god oplevelse? Sørg for at der ikke ligger affald og papir på gulvet, at overfladerne er rene, og at der altid er fyldt op med sæbe og papirhåndklæder. Her fortæller vi om, hvad du kan gøre for at holde en kompleks facilitet ren og indbydende og bidrage til at give de studerende en positiv oplevelse:
Tork PeakServe Indbygningskabinet
Tips #1

Få bedre hygiejne og højere kapacitet

Dispensere, der løber tør for papirhåndklæder, giver brugerne en dårlig oplevelse af toiletterne. Udover at være irriterende, så har det også konsekvenser for hygiejnen og øger risikoen for spredning af sygdomssmitte. Sørg for at dispenserne har håndklædekapacitet til at klare eksamensperioder, pauser og sociale begivenheder.
Tork PeakServe håndklædeark
Tips #2

Få mindre affald

Der er mange gode grunde til at mindske forbruget af papirhåndklæder. Udover at det reducerer omkostningerne, har det også stor betydning for miljøet. Et mindre forbrug betyder også, at affaldsbeholdere ikke skal tømmes så ofte. Med affaldsbesparende løsninger, som f.eks. en-ad-gangen dispenserfunktion, kan du give de studerende en bedre oplevelse af både hygiejne og bæredygtighed.
Tork SmartOne
Tips #3

Få et hurtigere flow og frigør tid

Giv de studerende en bedre oplevelse ved at mindske den tid, de skal bruge på toiletbesøg. Hjælp dem med at undgå at stå i kø, både når de skal bruge toilettet, og når de venter på at komme til at tørre hænder. Få et bedre brugerflow med tids- og affaldsbesparende dispensere, der ikke løber tør for papirhåndklæder så ofte og ikke fylder affaldsspandene op så hurtigt. En anden fordel er, at rengøringspersonalet ikke behøver at komme til så ofte, hvilket giver færre perioder, hvor der er lukket af for brugerne.

Tork PeakServe Continuous Håndklædeark systemet

Tork PeakServe® har markedets højeste kapacitet, og dispenserne kan genopfyldes når som helst, så du undgår at løbe tør for håndklædeark. Systemet frigør tid for dit personale, som de kan bruge på at gøre rent. Den hurtigere dispenserfunktion giver et mere effektivt brugerflow, og de kompakte refills-bundter sparer plads. Vi har nu tilføjet Tork PeakServe Mini til de lidt mindre toiletter og Tork PeakServe Indbygningskabinet, så du kan bruge den samme refill overalt i faciliteterne.
 
 
 
Bliv klar til de kritiske tidspunkter med Tork PeakServe. Tilmeld dig her for at få en gratis demonstration

Produktanbefalinger