Mere sikker take-away og udbringning

Mere sikker take-away og udbringning

Din trin for trin-guide til ud af huset hygiejne

Ud af huset service er blevet en stadigt vigtigere del af restaurantvirksomheden – en trend der blev accelereret af situationen i 2020. Forbrugerne har flyttet deres restaurantbudget over på take-away, udbringning og drive-thru. Gæsternes forventninger til hygiejnen er højere end nogensinde, og det er derfor afgørende for restauratørerne, at de kan garantere en hygiejnisk oplevelse og kommunikere deres indsats overfor gæsterne.


Lær om vores proces i 4 steps til at sikre hygiejnen for ud af huset service.

Sikker hygiejne i køkken og for personalet

Sæt plakater op centrale steder for at minde personalet om, hvordan og hvornår de skal vaske hænder

Sikker take-away emballage

Få jeres egen identitet på hygiejneprodukter som servietter, hånddesinfektion og forseglingsløsninger

Sikkert afhentningsområde

Brug skiltning til at vejlede gæster og udbringningspersonale

Sikker udbringning

Sørg for god hygiejne på farten med hånddesinfektion og wet wipes til udbringningspersonalet

Nyttige redskaber til at sikre hygiejnen

Redskaber

Anbefalede produkter