Fire mennesker, der arbejder i et restaurantkøkken

Identificér tidsrøverne og optimer restaurantens effektivitet

Arbejdet i en restaurant er sjovt og foregår i højt tempo, men kan også hurtigt blive stressende. Det kan være en udfordring at håndtere det daglige pres og opretholde det høje serviceniveau over for kunderne. Hvis du driver en restaurant, oplever både du og dit personale dagligt tidsrelaterede udfordringer. Tid er penge og tidsrøvere ligger på lur alle vegne. 

 

Hvad er en tidsrøver? En tidsrøver er noget, der forbruger en masse tid, og som har en negativ effekt på produktiviteten. Ved at udrydde tidsrøverne i dine arbejdsgange, kan du forbedre effektiviteten og lette presset på personalet. Men inden du kan udrydde tidsrøverne, må du først udpege og beskrive dem alle.


Læs mere om almindelige tidsrøvere i restauranter og hvordan du udrydder dem.

TimeThieves_800x500.jpg  


Almindelige tidsrøvere i restauranter og hvordan du slipper af med dem

Vi hører ofte vores kunder tale om forskellige tidsrøvere i deres daglige arbejde, som faktisk nemt kunne undgås. Måske vil du genkende nogle af dem, når du går din egen restaurant efter.

Anbefalede produkter