En rengøringsassistent, der pudser vinduer

Vigtigheden af et rent arbejdsmiljø for medarbejdernes trivsel

Rene og hygiejniske kontorer er vigtige for medarbejdertilfredsheden. I artiklerne herunder kan du læse om, hvordan du sikrer en god oplevelse af arbejdspladsen ved at optimere rengøringen, og hvordan du kan opnå dette med dine eksisterende ressourcer og ny teknologi.

 

Som facility manager vil du naturligvis gerne levere en problemfri oplevelse uden klager. Men det er svært altid at bevare overblikket, og det er endnu sværere at øge kvaliteten under et konstant prispres. Et rent og sundt arbejdsmiljø er nøglen til medarbejdertilfredshed, trivsel og produktivitet og kan bidrage til at tiltrække og holde på talentfulde medarbejdere. 


Undersøgelser viser, at 72% af alle medarbejdere ikke vil anbefale en virksomhed med dårlig kontorhygiejne til jobsøgende, mens 70% føler, at dårlig hygiejne på kontoret påvirker deres generelle jobtilfredshed.* Med andre ord, så har arbejdsmiljøet stor indflydelse på medarbejdertilfredsheden, og her spiller hygiejnen en afgørende rolle. Undersøgelser viser også, at klager over toiletterne er de mest almindelige. Derfor er det vigtigt at sikre en konsekvent høj rengøringskvalitet, især nu med den større fokus på hygiejne.


Kontorlandskabet udvikler sig hele tiden, og trenden går mod fleksibel og aktivitetsbaseret indretning. Det har betydning for medarbejdernes adfærd, og det er en krævende opgave at sikre stabil, høj rengøringskvalitet i disse dynamiske miljøer. I forhold til rengøringen er det en udfordring at bevare overblikket over alle facilitetens områder og at handle proaktivt i stedet for reaktivt.


For at kunne opretholde en til alle tider sund og ren arbejdsplads for medarbejderne har du brug for nye og smartere måder at arbejde på. Innovative og funktionelle løsninger med høj kapacitet i kombination med datastyret rengøring øger din effektivitet, sparer tid og forbedrer arbejdsmiljøet for både rengøringspersonalet, kontorets medarbejdere og dig selv. Det vil give dig bedre overblik og kontrol, og med det følger mindre stress.


Få mere at vide om, hvordan data i realtid kan hjælpe dig med at opnå konsekvent høj rengøringskvalitet. 


Læs mere her

 

 

tork_datadrivencleaning_male_cleaner_tablet_800x500.jpg   


Brug datastyret rengøring til at forbedre rengøringskvaliteten, hygiejnen og effektiviteten 

Siden pandemien er der opstået et stort behov for at opleve større sikkerhed på sin arbejdsplads. Helt op til 71% af adspurgte medarbejdere forventer af deres arbejdsgiver, at der bliver sørget for ekstra rengøring for at sikre hygiejnen****. Og med de højere krav til rengøringskvaliteten og hygiejnen følger også et større behov for at optimere effektiviteten og udnytte ressourcerne bedre. Det kan en opgradering til datastyret rengøring hjælpe dig med. 
 
Få konsekvent høj rengøringskvalitet og undgå klager
Flere og flere facility managere mener, at digitale løsninger kan hjælpe dem med at sikre højere kvalitet i rengøringen. Og det har de ret i. Faktisk har det vist sig, at man med datastyret rengøring kan opnå op til 30% højere kundetilfredshed*****. Det er fordi, det øger effektiviteten og gør det muligt for rengøringspersonalet at optimere ressourcerne og fokusere på at skabe hygiejniske omgivelser. 
 
Brug tiden effektivt
Det er derfor så mange fremsynede virksomheder har valgt Tork Vision Rengøring – verdens førende løsning til facility management. Den giver rengøringspersonalet adgang til data i realtid på deres tablets eller smartphones, som hjælper dem med at arbejde proaktivt og sætte ind, før der opstår klager.
 
Få højere kvalitet og effektivitet
Ud over at hjælpe rengøringspersonalet til at sætte ind præcist hvor behovene er og altid have styr på opgaverne, så de kan overgå forventningerne til hygiejnen - også på dynamiske og krævende arbejdspladser - gør løsningen det muligt for dem at levere højere rengøringskvalitet uden at have mere travlt. Det hjælper med at undgå klager, optimere ressourcerne og altid have kontrol over situationen. 
 
Styrk bæredygtigheden og trivslen
Tork Vision Rengøring bidrager også til en mere bæredygtig drift med mindre spild, fordi du kan genopfylde efter behov. Derudover hjælper den nye måde at arbejde på med at mindske stress og øge motivationen, fordi personalet ved, at hver eneste opgave gør en forskel. 

Vil du vide mere om Tork Vision Rengøring?

Du kan læse mere her.
“Datastyret rengøring viser os, hvornår dispenserne er tæt på at være tomme, så vi ikke får irriterende overraskelser. Vi kan tage beslutninger baseret på facts, ikke mavefornemmelse.”
Sander Borggreve, Facility Manager hos WTC Amsterdam

Det får du ud af Tork Vision Rengøring

Produktanbefalinger

Litteratur

*CEBR-undersøgelsen
**Tork whitepaper om Kontorhygiejne 2018
*** Målt på næsten 13.000 opkoblede dispensere mellem juni og december 2019, baseret på den tid hvor en dispenser har stået tom i løbet af en måned i forhold til den totale tid på en måned.
****Undersøgele fra 2020 udført for Essity af Kantar.
***** Måling af brugertilfredsheden på to Tork Vision Rengøring toiletter og to toiletter med almindelig vedligeholdelse og udstyr på ISSA/Interclean messen i maj 2016.
 
Bemærk: Tork Vision Rengøring er tidligere kendt som Tork EasyCube®.