Equipped to Improve™

Equipped to Improve™

En guide til at forbedre produktiviteten.

Sådan øger du produktiviteten i produktionsvirksomheder med forebyggende vedligeholdelse

Nedetid er det sidste, du har brug for i din produktion. Men med små, løbende forbedringer kan du forbedre kvaliteten betydeligt og blive mere effektiv på omkostninger og levering.


Maskinoperatører er som regel dem, der arbejder tættest på de zoner, hvor der kan opstå problemer eller forhindringer. De spiller en central rolle for virksomhedens produktivitet og forebyggelse af uheld. Med implementering af integreret, systematisk vedligeholdelse kan fejl blive opdaget hurtigere og afbrydelser undgås. 

En guide til at forbedre produktiviteten

Jonas Svanäng er konsulent i løbende forbedringer og kaizen-systemet. I guiden “Udstyret til at Performe™ - en guide til at forbedre produktiviteten” giver han anbefalinger til, hvordan du kan øge fabrikkens og dens maskiners produktivitet.

Sådan får du succes med systematisk renholdelse

Til implementering af forebyggende vedligeholdelse og systematisk renholdelse i din virksomhed bør du udstyre den enkelte arbejdsplads med rengøringsudstyr. Adgang til rengøringsredskaber tæt på arbejdsstationen giver maskinoperatøren mulighed for systematisk renholdelse. Det er også mere effektivt, end hvis medarbejderen skal forlade pladsen for at hente produkter. Tork kan hjælpe dig med smarte, innovative løsninger og sørge for at du har udstyret til at performe. 

Produktanbefalinger

Litteratur

Tork machine operator research, udført af Psyma (July 2019)
**  Udstyret til at performe (2020)