To kvinder, der taler sammen og en tablet i forgrunden

Få konsekvent høj rengøringskvalitet

I bygningsservice er stabil, høj kvalitet helt afgørende. Vi har udfærdiget to artikler, hvor vi deler vores viden og anbefalinger. I den første viser vi, hvorfor det er så vigtigt at levere rengøring, der ikke svinger i kvalitet, og i den anden deler vi vores viden om, hvordan du lykkes med at gøre det.

 

Nye forventninger
Pandemien har skabt forventninger om mere og hyppigere rengøring. Nye rengøringskrav og procedurer kræver ekstra oplæring og kan give udfordringer med bemandingen, fordi det forventes at du udfører mere arbejde med de samme eller færre rengøringsressourcer. Derudover er der nye forventninger om dokumentation for udført rengøringsarbejde og overholdelse af hygiejnestandarden, hvilket giver mere administration og afrapportering.
 
Kundeafgang
Rengøring er en de mest outsourcede services i segmenter som uddannelsesinstitutioner, hoteller, hospitaler, detailhandel og kontorbygninger. Men statistikker viser, at rengøringsvirksomheder hvert år mister op til 55% af deres samlede kundebase pga. dårlig rengøring.* Samtidig viser de, at nye kunder typisk bliver tiltrukket af konkurrencedygtige priser og et højt serviceniveau. Derfor er det vigtigt at kunne sikre stabil kvalitet i rengøringen for at undgå kundeflugt. Især nu hvor der er mere fokus på hygiejne end nogensinde før. 
 
Få højere kvalitet og effektivitet
Det er en stor udfordring at opretholde eller forbedre rengøringens kvalitet, især når du samtidig kan være nødt til at øge effektiviteten af rengøringen. Normalt vil effektiviteten gå ned, hvis du øger fokus på at forbedre kvaliteten og kundetilfredsheden, eller omvendt: Hvis du sætter alt ind på at strømline arbejdstimer og ressourcer, vil kvaliteten dale. Men i dag har vi teknologi, der hjælper dig med at gøre begge dele – øge kvaliteten og kundetilfredsheden og samtidig få højere effektivitet. 
 
Øget medarbejdermotivation
Med datastyret rengøring vil du opdage en ny og smartere måde at arbejde på, som sparer tid og øger effektiviteten. Informationer i realtid om rengøringsbehovene gør det muligt for dig og dit personale at være mere proaktive i stedet for at arbejde efter et fast skema. Når de ved hvor og hvornår behovene er, kan personalet slippe for unødvendige rengøringsrunder og dispensertjeks og i stedet bruge deres tid på rengøring de steder, hvor behovene er størst. Denne nye måde at arbejde på giver dig og dit team bedre overblik og kontrol, hvilket igen øger motivationen og mindsker stress og fysisk belastning. Datastyret rengøring er intet mindre end en revolution i branchen, som styrker effektiviteten, kvaliteten og medarbejdernes motivation. 

 
Vil du vide mere om, hvordan du sikrer stabil, høj kvalitet i rengøringsservicen? 

Det får du ud af Tork Vision Rengøring:

“Datastyret rengøring er et gennembrud i rengøringsbranchen. For det første forbedrer det effektiviteten drastisk. For det andet øger det medarbejdermotivationen. Og for det tredje skaber det en højere rengøringsstandard for vores kunder. Med data i realtid kan vi øge kvaliteten på hele markedet.”
Jean Dussaix, Senior Global Category Buyer hos Sodexo

tork_easycube_tablet_passengerterminals_800x500.jpg  


Det er tid at opgradere til datastyret rengøring

I næsten alle brancher i dag er forandring og optimering af ressourcer drevet af teknologi. Rengøringsbranchen er ingen undtagelse. I store, komplekse faciliteter med rengøring af mange forskellige enheder og med store udsving i brugertrafikken, hjælper datastyret rengøring med at hæve kvaliteten og effektiviteten, samtidig med at det giver en mere meningsfuld og mindre stressende arbejdssituation for rengøringspersonalet.
  
Nu er tiden inde til at digitalisere
En overgang fra faste rengøringsskemaer til datastyret og behovsbaseret rengøring vil hjælpe dig og dit team til et helt nyt niveau af kvalitet, effektivitet og hygiejne. Med opkoblede enheder og softwareapplikationer, der registrerer besøgstal og refillniveauer, får du informationer om aktuelle rengøringsbehov. Det gør det muligt for dig og dit personale at være på forkant og udføre præcis de opgaver, der er behov for – og forebygge klager. 
 
Tallene siger det hele
Data indsamlet fra eksisterende Tork kunder, som har digitaliseret rengøringen, viser, at det har hjulpet dem med at sikre, at dispensere er fyldt op 99% af tiden**, og at det har sparet dem for 20% af rengøringstimerne*****. Dit personale vil blive mere motiveret, mindre stresset og få klaret mere på mindre tid, samtidig med at de føler, deres arbejde er blevet mere meningsfuldt, fordi de ved, at hver eneste opgave gør en forskel. Det er derfor så mange fremsynede virksomheder har valgt Tork Vision Rengøring – verdens førende løsning til facility management. Systemet hjælper med at sikre den nye hygiejnestandard og lader personalet arbejde mere selvstændigt og på en ny og smartere måde, som forbedrer arbejdsgangene og sparer tid.

Bestil en hurtig demo af Tork Vision Rengøring

Datastyret rengøring bidrager til bedre rengøringsdrift på tre vigtige områder:

Anbefalede produkter

Litteratur

*Cleaning Industry Analysis 2017 – Cost & Trends.
**Målt på næsten 13.000 opkoblede dispensere mellem juni og december 2019, og opgjort efter den tid per måned, hvor en dispenser står i ‘tom’ status i forhold til den totale tid per måned.
***Baseret på kundefeedback på dispensertjeks i en periode på 6 måneder før og efter installering af Tork Vision Rengøring (mellem juni og december 2019). Målt på 16 lokationer opkoblet til Tork Vision Rengøring og med et dispensertjek anslået til at tage 20 sekunder.
****Måling af brugertilfredsheden på to Tork Vision Rengøring toiletter og to toiletter med almindelig vedligeholdelse og udstyr på ISSA/Interclean messen i maj 2016.
*****Baseret på de dokumenterede resultater opnået af tre Tork Vision Rengøring kunder, målt før og efter implementeringen af Tork Vision Rengøring.

Bemærk: Tork Vision Rengøring er tidligere kendt som Tork EasyCube®.