Tork SmartOne®

Tork SmartOne®-toiletpapirdispensere er fremstillet til krævende miljøer, og de er perfekte til skoler, hospitaler, stadioner, banegårde og andre steder, hvor kravene til omkostningsstyring og hygiejne er høje. Reducér forbruget – op til 40%* sammenlignet med almindelige jumborulledispensere.

Reducér forbruget og besværet

Der er en grund til, at vi kalder den "smart" – nogle af fordelene ved vores Tork SmartOne®-toiletpapirsystem er, at de reducerer forbruget og giver meget lavere risiko for tilstopning af afløb. Den er også mere hygiejnisk, da du kun rører ved det ark, som du tager.

  • Effektiv, robust og smart

    Et-ark-ad-gangen dispenserfunktion er med til at reducere papirforbruget, så rullerne varer længere, og du ikke skal genopfylde så tit. Vores robuste og låste dispensere modstårhærværk og forhindrer svind. Tork SmartOne®-toiletpapir er designet til at give et ark ad gangen, og papiret opløses hurtigt, hvilket reducerer risikoen for tilstopning af afløb.

  • Reducerer forbruget med op til 40%*.

    *Statistikker fra interne undersøgelser med 7729 brugere i Europa. Traditionel Maxi Jumbo-dispenser sammenlignet med Tork SmartOne® Twin Mini-dispenser. Reduktion udregnet i kvadratmeter brugt pr. besøg. Maxi Jumbo: 13,6 dm2, Tork SmartOne® Twin Mini: 8,2 dm2.

  • Rul ned på siden for at prøve SmartOne®

    Book et møde med os.

Reducér forbruget af toiletpapir med Tork SmartOne®

Vi vil meget gerne fortælle dig om Tork SmartOne®-dispensere til toiletpapir og den forskel, de kan gøre for din virksomhed. Book et møde med os. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor.

Kom i gang nu

Kontakt os

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
This form asks for your contact details so we can respond to your inquiry via email. Have a look at our terms of use and privacy policy for a detailed description of how we protect and manage your submitted data.
Please confirm that you have read the information concerning the personal data and the terms of use.
Luk

Mange tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig snarest

Luk