Tork Performance

Et rent arbejdsområde er et effektivt arbejdsområde. Tork Performance dispensere gør det lettere at opnå og opretholde en høj standard for renlighed og er derved med til at øge produktiviteten. 

Større motivation

Tork Performance dispenserløsninger letter rengøringsarbejdet, da der altid er aftørringsklude lige ved hånden. Du opnår en dominoeffekt af positive resultater med et rent arbejdsområde. Renlighed og orden indgyder stolthed og større motivation til at få tingene gjort. 

  • Styrk din miljøprofil

    Denne Tork Performance dispenser til foldede aftørringsklude giver hurtig, sikker og nem adgang til aftørringsklude. Den vægmonterede dispenser sparer værdifuld gulvplads og forhindrer snuble-ulykker, mens den samtidig beskytter refills mod snavs og kontaminering. Når den anbringes strategisk rigtigt bidrager denne Tork Performance dispenser til større effektivitet i arbejdsgangene, hvilket er med til at øge produktiviteten og reducere de totale omkostninger.
    • Spar tid: Nem opfyldning sikrer konstant tilgængelighed
    • Fleksible monteringsmuligheder – fås med sugekopper eller magneter – hvis du ikke ønsker at bore huller i væggen

5S_700x500.jpg
  • Spar op til 35% rengøringstid

Kontakt os for at høre mere

Hør, hvordan vores produkter passer ind i omgivelser og arbejdsrutiner på din arbejdsplads

Kontakt os

Kontakt os

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
This form asks for your contact details so we can respond to your inquiry via email. Have a look at our terms of use and privacy policy for a detailed description of how we protect and manage your submitted data.
Please confirm that you have read the information concerning the personal data and the terms of use.
Luk

Mange tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig snarest

Luk