Se vores duge, stikduge, kuvertløbere og dækkeservietter

Tork LinStyle® Premium Tilbehør til bordet & Servietter.

Luksusfornemmelsen ved stof kombineret med fordelene ved engangsbrug

Tork LinStyle® er det perfekte valg, når du ønsker at give den luksuriøse oplevelse af stofservietter, men foretrækker effektiviteten ved engangsbrug. Vores LinStyle servietter og tilbehør til bordet er væsentligt blødere og fyldige end standardpapirprodukter, og er ekstra absorberende – så du effektivt kan skabe en high-end oplevelse, der giver dine gæster lyst til at komme igen.

  • Velvalgte farver gør en stor forskel

    LinStyle® servietter fås i et bredt udvalg af klassiske og moderne farver. Og med lanceringen af vores kollektion af matchende LinStyle® tilbehør til bordet har vi gjort det let at skabe en bordopdækning, der passer til dit tema og brand, uanset om du serverer avanceret haute cuisine eller tidsløse feel-good-retter. For en skræddersyet oplevelse tilbyder vi servietter med individuelt tryk.

  • Fremhæv smagen i dine retter

    Når det kommer til mad, kan vores øjne være vigtigere end vores smagsløg. Forskning viser, at de farver, der omgiver en ret, i høj grad påvirker smagssansen. Det syntes vi lød spændende, så vi gik sammen med madstylisten Linda Lundgren om at skabe en brochure, der handler om sammensætning af mad og farver.

  • Slip din kreativitet fri

    Mix og match med vores udvalg af LinStyle Tilbehør til bordet & Servietter

  • Scroll ned på siden her og download inspirationskatalog

Få en gratis prøve nu!

Bestil en gratis Tork LinStyle® prøve her. Vær venligst opmærksom på, at tilbuddet gælder for virksomheder og ikke for privatpersoner.