Mød LinStyle® - en serie af luksuriøse servietter

LinStyle-servietter er blødere, kraftigere og mere absorberende end standard papirservietter. Dine gæster får en eksklusiv spiseoplevelse, mens dine omkostninger kun bliver en brøkdel af de samlede omkostninger forbundet med stofservietter. Du får den skønne luksusfornemmelse af stofservietter, men samtidig alle fordelene ved engangsservietter.

Noget til alle sanser

Mange faktorer spiller ind i gæsternes oplevelse af din restaurant. Inden de overhovedet tager deres første mundfuld, vil stemningen og restaurantens mange detaljer påvirke deres indtryk af måltidet.  Udnyt det til din fordel!

 • Et farvestænk gør en stor forskel

  LinStyle®-servietter fås i et stort udvalg af klassiske og moderne farver, inklusive de fire sidste tilføjelser: Isblå, koral, sennep og antracitgrå. Vi har gjort det let at dække et bord, der passer til din restaurants tema og profil, uanset om du serverer det sidste nye inden for madkunst eller tidløse, klassiske retter. Eller prøv vores løsning med individuelt tryk, og skab din helt egen stil.

 • Nye farver - nye muligheder

  Komplet udvalg med mange fordele - Tork LinStyle® servietter fås i et stort udvalg af farver, så du altid kan finde en, der matcher din stil og indretning. Se sortiment og farver og få inspiration i brochuren nederst på siden. 

 • Få en gratis vareprøve!

  Rul ned på siden for at bestille en gratis vareprøve

 • Hvordan får du en dessert til at smage mere sødt?

  I stedet for sukker skulle du prøve at servere den med en koralfarvet serviet.

Hvilke LinStyle®-servietter opfylder dit behov?

Kontakt os for at drøfte din virksomheds behov og bestille prøver.

Kontakt os

Kontakt os

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
Indtast din meddelelse
500  
Venligst udfyld reCAPTCHA
I denne formular beder vi om dine kontaktoplysninger, så vi kan besvare din forespørgsel via e-mail. Se vores  Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Venligst bekræft at du har læst informationerne om fortrolighedspolitik om privatlivets fred og vilkår for brug.
Vi vil gerne sende dig informationer og nyheder om Tork produkter og services. Ved at sende os dine oplysninger, accepterer du, at vi kontakter dig via e-mail. Se vores Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Luk

Mange tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig snarest

Luk