WTC_Edodenhertog.jpg


Tork Vision Rengøring* er et paradigmeskift inden for rengøring

Takket være facility management-softwaren til datastyret rengøring er den tid, det tager at gøre toiletterne på World Trade Center Amsterdam (WTC) rene, blevet reduceret med 27%, og brugernes adgang til papirhåndklæder og toiletpapir er steget til næsten 100%. Det har betydet, at antallet af klager er faldet til et absolut minimum.
 
Cirka 350 virksomheder har til huse i WTC Amsterdam, som er et kontorkompleks med over 125.000 kvadratmeter kontorer. 5.000 - 6.000 mennesker har hver dag deres gang i WTC's ni tårne. Det gør WTC Amsterdam til Hollands største kontorkompleks.
 
Bedre rengøringskvalitet og lavere omkostninger
Efter en vellykket test med Tork Vision Rengøring* i et af tårnene begyndte D&B Facility Group og WTC Amsterdam at bruge facility management-softwaren i hele komplekset i starten af 2018. Edo den Hertog, Chief Operating Officer for D&B udtaler: "Konkurrencen er hård i rengøringsbranchen. Der bliver talt meget om omkostninger, men i sidste ende ønsker en kunde som WTC Amsterdam det bedste på markedet. Faciliteterne skal være helt i top, så lejerne ikke bliver utilfredse. Derfor er vi altid på udkig efter innovation for vores kunder. Med Tork Vision Rengøring* kan vi forbedre kvaliteten og samtidig holde omkostningerne nede, hvilket er en meget unik kombination i rengøringsbranchen." 
 
Data i realtid sparer tid
Opkoblede enheder i hele bygningskomplekset indsamler data om refillniveauer og antal brugere. Sander Borggreve, facility manager hos WTC Amsterdam, udtaler: "Brugen i de forskellige områder og etager varierer. Med informationer i realtid behøver rengøringspersonalet ikke bruge hele dagen på at gå frem og tilbage for at tjekke hvert område. På den måde sparer vi tid og dermed penge." 
 
En ny måde at arbejde på
Elmer Engel, forretningsleder hos D&B udtaler: "Denne nye, smarte måde at arbejde på er en væsentlig ændring for rengøringspersonalet. Takket være informationer i realtid kombineret med kvalitetsvurderinger foretaget af softwaren ved vi nøjagtigt hvor og hvornår, der er behov for rengøring." 
 
"Med nye teknologiske innovationer som Tork Vision Rengøring* kan vi forbedre vores service. Når vi sparer tid på unødvendige rengøringsrunder og dispensertjeks, kan vi fokusere på at yde en service af høj kvalitet. Det personlige præg vil altid være vigtigt" siger Edo Den Hertog. Sander Borggreve konkluderer: "Vi står ved begyndelsen af en ny standard inden for rengøring – og det er en blevet en god start. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer til vores branche."
 
 
 
*Tork Vision Rengøring er tidligere kendt som Tork EasyCube®
Edo den Hertog, Chief Operating Officer for D&B Facility Group
"“Med Tork Vision Rengøring* kan vi forbedre kvaliteten og samtidig holde omkostningerne nede, hvilket er en unik kombination inden for rengøringsbranchen."
Edo den Hertog, Chief Operating Officer for D&B Facility Group (*Tork Vision Rengøring er tidligere kendt som Tork EasyCube)