Pascale Porée og Hicham Bouayad

Tork EasyCube® sikrer rengøring af højere kvalitet og øger kundetilfredsheden og personalets motivation

Rengøringsvirksomheden La Providence har indført Tork EasyCube® facility management softwaren hos Uber i Paris, og resultaterne er imponerende.

Rengøringsvirksomheden La Providence har indført Tork EasyCube® facility management softwaren hos Uber i Paris, og resultaterne er imponerende. Ikke nok med at kvaliteten og effektiviteten af rengøringen er steget, personalets arbejdssituation er også blevet bedre.

Tork EasyCube® har revolutioneret rengøringsbranchen. Systemet tilbyder en helt ny måde at arbejde på og har øget rengøringskvaliteten væsentligt, samtidig med at den forbedrer rengøringspersonalets arbejdssituation. La Providence har valgt denne innovative software til sine kunder. “Den passer ind i vores digitale strategi, som har til formål at optimere servicekvaliteten og øge motivationen. Takket være de data, som indsamles i realtid, får vi et klart og pålideligt billede af stedets flow og aktivitet. Vi øger effektiviteten, kvaliteten og driftsresultaterne,” forklarer Hicham Bouayad, Business & Digital Project Director hos La Providence. 

For Diane Sinald, Janitorial Account Manager hos La Providence, har Tork EasyCube® betydet bedre planlægning af arbejdet. “Medarbejderne kan arbejde smartere, fordi den fjerner unødvendige rengøringsrunder og dispensertjeks.” Rousna Dumond, som er rengøringsassistent hos La Providence, bekræfter dette. “Softwaren er meget visuel og brugervenlig. Oplysningerne i realtid har intuitive farvekoder og fortæller mig præcis, hvor jeg skal gå hen og fylde op eller gøre rent. Det er nemmere og mere praktisk.”

Uber Europe and Middle Easts kontor i Paris En positiv indvirkning på brugertilfredsheden og medarbejdernes motivation

I dag arbejder La Providence med Tork EasyCube® seks forskellige steder, hvor i alt 1.183 opkoblede enheder sender oplysninger om rengørings- og refillbehov i realtid. Den nyeste kunde, som kan nyde godt af Tork EasyCube®, er Uber Europe & Middle East, som har et stort kontor i Paris. For Pascale Porée, Regional RUN Manager - West & South Europe hos Uber, er det vigtigt at tilbyde et godt arbejdsmiljø, så medarbejderne og de besøgende altid føler sig godt tilpas. Vi tager os også af vores rengøringspersonale og ønsker at gøre deres arbejde mere meningsfyldt. Med Tork EasyCube® kan vi få det hele. Jeg brugte allerede denne software på min forrige arbejdsplads, så det virkede naturligt også at indføre den hos Uber. Den giver os mulighed for at være mere proaktive. Det er en win-win-situation: Medarbejderne er meget tilfredse med den høje kvalitet, og den gør arbejdet mere komfortabelt og effektivt for vores rengøringspersonale”. 

 

“Det er vigtigt at tilbyde et godt arbejdsmiljø, så medarbejderne og de besøgende altid føler sig godt tilpas.”

Pascale Porée, Regional RUN Manager - West & South Europe hos Uber

“Takket være de data, som indsamles i realtid, får vi et klart og pålideligt billede af stedets flow og aktivitet.”

Hicham Bouayad, Business & Digital Project Director hos La Providence

Softwaren fortæller mig præcis, hvor jeg skal gå hen og fylde op eller gøre rent. Det er nemmere og mere praktisk.

Rousna Dumond

rengøringsassistent hos La Providence