Easter table original.jpg
Servering

Borddækning med besøg af påskeharen

01/03/2018

Påsken er lige om hjørnet og med sig bringer den livlige forårsfarver, blomster, måske et par fjer og masser af æg til borddækningen.

Alt hvad der gør livet lidt sjovere hører påsken til – især bordets glæder. Vi dækker op til kærlighed, venskab og samvær. 

Begynd med at skabe en rustik stemning
En kombination af gamle og nye materialer skaber et tidløst udtryk, som passer til nærmest enhver lejlighed. Vi begyndte vores borddækning med et gammelt træbord og stole i samme stil. Disse rustikke elementer gav os et godt udgangspunkt at bygge videre på.

Dekorationer der sætter prikken over i’et.  easter table setting.jpg
Næste skridt var at få valgt borddekorationerne. Vi lavede små fuglereder ud af birkekviste og vagtelæg, som bidrager til den rustikke stemning på en sød måde. For at få flere farver ind, satte vi påskeliljer i glasvaser og perlehyacinter i krukker. Vi valgte prikkede tallerkener, som spiller sammen med vagtelæggene og brugte antikt bestik, almindelige vinglas og vandglas med struktur.

Sådan folder du en påskehare
Det er nemt at lave en servietpåskehare. Du skal bare folde en sammenrullet Tork LinStyle serviet rundt om et æg og binde det med snor. Du kan også skrive gæsternes navne på æggene og bruge dem som bordkort.

Tork produkt brugt til borddækningen:

• Tork Premium Linstyle® Sennepsgul Middagsserviet, 1/4 fold: Art.nr. 478859

Download Tork LinStyle® folder her


Tilbage
Udskriv Download