Hygiene.tif

Hygiejnekritisk

På din arbejdsplads er det vigtigt at reducere risikoen for krydskontaminering. Vores milde sæber, hudlotioner, desinficeringsmidler og bløde håndklædeark kan hjælpe personer, som vasker hænder hyppigt, med at beskytte deres hænder og samtidig beskytte andre mod bakterier. Vores komplette håndhygiejnesortiment omfatter også attraktive dispensere med med albuegreb og med sensor.o De kan være med til at reducere spredning af bakterier yderligere og endda motivere til at fokusere yderligere på høj hygiejne.

Håndklædeark


Anbefalede produkter

Hyppig håndvask kræver nænsom håndpleje. Vores Tork Matic® Soft Håndklædeark på rulle føles behageligt og tørrer hurtigt hænderne. Håndklædearkene dispenseres konsekvent et ad gangen fra vores Tork Matic® dispenser med Intuition™ sensor, så du kun rører ved det ark, som du skal bruge. Når de anvendes samtidig, kan disse produkter hjælpe dig med at bevare hygiejnestandarden hurtigt og effektivt, så du har mere tid til resten af dit arbejde.

Tork Matic® Dispenser Håndklædeark på rulle - med Intuition™ sensor Hvid

Tork Matic® Dispenser...

Artikelnr. : 551100

Tork Matic® Soft Håndklædeark Premium på rulle

Tork Matic® Soft Hånd...

Artikelnr. : 290016

Sæbe


Anbefalede produkter

Vores skumsæbe kombinerer håndvask og desinficering. Det er en ekstra hygiejnisk sæbe med en unik lav alkoholformulering uden parfume og farve til hyppig brug og mindre udtørring af hænderne. Reducerer risikoen for hudirritation eller allergiske reaktioner. Sammen med vores berøringsfri sensor dispenser og forseglede refills sikres god hygiejne, og krydskontaminering minimeres.

Tork Dispenser Håndhygiejne med Intuition™ sensor

Tork Dispenser Håndhy...

Artikelnr. : 561600

Hånddesinficering


Produktanbefalinger

Desinficer og fugt med vores Tork Alcogel desinficering. Den desinficerer hænderne hurtigt uden vand og har et fugtighedsmiddel til at beskytte huden. Og da dispenseren har et albuegreb er der en minimal risiko for krydskontaminering.

Toiletpapir


The Tork SmartOne® Toilet Tissue Dispensing System is a perfect choice for washrooms where good hygiene is critical. Single-sheet dispensing reduces the risk of cross contamination because you only touch the sheet you take. Du kan forbedre hygiejnestandarden og spare op til 40 % af forbruget med vores Tork SmartOne® system. Med et-ark-ad-gangen dispensering rører du kun ved det ark, du bruger, så forbruget reduceres. Vores låste dispensere sørger også for, at rullen er helt beskyttet. Genopfyld med vores Tork Advanced papirkvalitet for at sikre god hygiejne .

Tork SmartOne® Twin Mini Toiletpapir Dispenser Hvid

Tork SmartOne® Twin M...

Artikelnr. : 682000

Tork SmartOne® Mini Toiletpapir

Tork SmartOne® Mini T...

Artikelnr. : 472193

Affaldsspand


Anbefalede produkter

God hygiejnestandard opretholdes effektivit med vores Tork 50 L affaldsspand med høj kapacitet, som er let at rengøre. Låget skjuler affaldet og forbedrer hygiejnestandarden. De er lette at rengøre, tømme og genopfylde med vores stærke, solide Tork Affaldsposer.

Tork Affaldsbeholder 50 L

Tork Affaldsbeholder ...

Artikelnr. : 563000

Tork Affaldsposer 50 l

Tork Affaldsposer 50 l

Artikelnr. : 204060

Hygiejnespand


Anbefalede produkter

En diskret Tork hygiejnespand kan også fås i et design, som passer til resten af dine dispensere. Tork hygiejneaffaldsposer er også lette at fjerne og udskifte, så rengøring er enkel.

Tork 5 L affaldsspand

Tork 5 L affaldsspand

Artikelnr. : 564000

Tork Affaldsposer 5 liter Advanced

Tork Affaldsposer 5 l...

Artikelnr. : 204040

Toiletsæderens


Anbefalet produkt

Til de gæster, som ønsker ekstra fokus på hygiejne, har vi også vores Tork Toiletsæderens.

Tork Dispenser Sæbe Mini

Tork Dispenser Sæbe Mini

Artikelnr. : 561000

Tork Toiletsæderens, S2

Tork Toiletsæderens, S2

Artikelnr. : 420302

Toiletsædeovertræk


Anbefalede produkter

Tork Toiletsædeovertræk, som kan skylles ud, giver ekstra beskyttelse og forbedret hygiejne. Den smalle vægmonterede dispenser til toiletsædeovertræk passer på alle toiletter.

Tork Dispenser Toiletsædeovertræk

Tork Dispenser Toilet...

Artikelnr. : 344080

Tork Toiletsædeovertræk

Tork Toiletsædeovertræk

Artikelnr. : 750160