ImageDesignLine_original.jpg

Toilet

Det er let at gøre det rigtige indtryk og samtidig drage omsorg for dine kunder og kolleger med vores produktserie af høj kvalitet til toiletter. Alle anbefalinger er organiseret, så dine forretningsbehov kommer først. Vores gennemafprøvede kombinationer gør det let for dig at vælge. Vi har opdelt vores anbefalinger således:

Hvad er dine vigtigste behov i forbindelse med dine toiletter?

Hygiejnekritisk

På din arbejdsplads er det vigtigt at reducere risikoen for krydskontaminering. Vores milde sæber, hudlotioner, desinficeringsmidler og bløde håndklædeark kan hjælpe personer, som vasker hænder hyppigt, med at beskytte deres hænder og samtidig beskytte andre mod bakterier. Vores komplette håndhygiejnesortiment omfatter også attraktive dispensere med med albuegreb og med sensor.o De kan være med til at reducere spredning af bakterier yderligere og endda motivere til at fokusere yderligere på høj hygiejne.
Vores anbefalinger

Toilet med Wow-faktor

Når et toiletbesøg får folk til at tale om det bagefter, så er din indretning noget særligt. Ønsker du at få din forretning til at skille sig ud og efterlade et varigt indtryk? Vores produkter med Wow-faktor komplementerer finish og materialer af høj kvalitet på et luksuriøst toilet, så enestående design skinner i gennem. Fortræffelig kundepleje starter her.
Vores anbefalinger

Toilet Basal

Hvis du har brug for omkostningseffektive toiletter med minimal vedligeholdelse, hvor mange brugere hurtigt går ind og ud, er det rigtige udstyr - inklusive solide hygiejnesystemer - nødvendigt. Vores dispensere, som giver et håndklædeark eller et stykke papir ad gangen, kan hjælpe dig med at kontrollere forbruget. Desuden er vores sæberefiller og papirruller med høj kapacitet med til at sikre god service uden at anvende ressourcer på rengøring og vedligeholdelse.
Vores anbefalinger

Toilet Plus

Hvis du ønsker at invitere toiletbrugere til at slappe af i et mere behageligt miljø og ordne andet end blot deres basale behov, så har Tork Toilet Plus alt, hvad du behøver. Fra vores bløde, behagelige håndklædeark til vores fugtighedslotioner så vil besøgende med forskellige behov værdsætte den ekstra omsorg og opmærksomhed, som du leverer.
Vores anbefalinger