Tabletop 3.tif

Selvbetjening

Fra et hygiejnisk synspunkt kan det være en udfordring at holde selvbetjeningskunder i bevægelse og samtidig give dem de valgmuligheder, de ønsker. Du har brug for, at genopfyldning, affaldshåndtering og opbevaring er så enkelt som muligt. Vores udvalg af Tork Xpressnap servietdispensere er designet til at øge effektiviteten, så dit personale kan bruge mere tid på at tilfredsstille kunderne - også når der er travlt.

Servietter


Anbefalede produkter

Reducér servietforbruget med mindst 25 % sammenlignet med traditionelle servietdispensere* med vores Tork Xpressnap® servietdispensersystem. Med en-ad-gangen dispensering reduceres servietspild, og hygiejnen forbedres. Den kan også spare dig lagerplads og reducere genopfyldningstid og genbestillingsfrekvens. Den fås i forskellige modeller og farver. Du kan individualisere både dispensere og servietter for at promovere dit brand. 
Når en mindre serviet er nok, har vores Tork Xpressnap® Snack servietdispensersystem de samme fantastiske fordele som Tork Xpressnap® systemet, men er 60 % mindre. Den er ideel til små borde og snacks.
* Sammenlignet med traditionelle servietdispensere. 

Tork Xpressnap® Servietdispenser, Valnød

Tork Xpressnap® Servi...

Artikelnr. : 273002

Tork Xpressnap® Extra Soft Serviet med prægning, Hvid

Tork Xpressnap® Extra...

Artikelnr. : 13670

Overfladerengøring og desinficering


Anbefalede produkter

Vores udvalg af Tork aftørringspapir, Tork rengøringsklude og Tork dispensere til brug til hurtig og effektiv rengøringsklud og desinficering af overflader kan hjælpe dig spare tid og arbejde. Hygiejneopgaver er hurtigt overstået med den rigtige aftørringsklud til opgaven. Vores udvalg af klude omfatter også farvekodede klude til at hjælpe dig undgå krydskontaminering.

Tork Allround klud, W8

Tork Allround klud, W8

Artikelnr. : 194650

Tork Allround klud, W8

Tork Allround klud, W8

Artikelnr. : 194750