Tabletop 1.tif

Full-service

Dine kunder lægger mærke til det, når deres spiseoplevelse er gennemført helt ned til den mindste detalje. Vores rengørings-, aftørrings- og desinficeringsprodukter kan bidrage til, at hygiejnen er i top, men det kan også gøre indtryk, når der er kælet for detaljerne ved borddækningen. Vores servietter og tilbehør til bordet fås i et stort udvalg af farver, kvaliteter, foldninger og størrelser. Alt er designet til at understøtte den spiseoplevelse, som du ønsker at skabe. Vælg vores bløde LinStyle® middagsservietter, der føles som tekstil, og få en sofistikeret fornemmelse, eller vores Nexxstyle, prægede middagsservietter med en luksuriøs tykkelse.

Servietter


Anbefalede produkter

Ønsker du en engangsserviet, som signalerer kvalitet, er vores Tork LinStyle® middagsserviet perfekt. Den er fremstillet af et specielt tykt materiale som minder om tekstil. 
• Exceptionel, blød fornemmelse af tekstil
• Tilfører et elegant præg 
• Let at matche med klassiske og moderne farver 
• Vælg mellem ekstra store middagsservietter, middagsservietter, foldede (1/8) middagsservietter, cocktailservietter eller pochetter.

Tork Premium Linstyle® Hvid Middagsserviet

Tork Premium Linstyle...

Artikelnr. : 478711

Tilbehør til bordet


Anbefalede produkter

Med tilbehør til bordet og servietter, som er designet til let at matche den øvrige stil, kan du skabe den atmosfære, som du ønsker, for dine gæster. Vælg kopunderlag kuvertløbere, stikduge, pochetter og duge.
• Ensfarvede, så de matcher servietter
• Kundens eget tryk

Tork Sort Kopunderlag

Tork Sort Kopunderlag

Artikelnr. : 474462

Tork Premium LinStyle® Dug, Hvid

Tork Premium LinStyle...

Artikelnr. : 474581