M3-Kitchen-Reflex2018_orginal.jpg

Køkken

Det er lettere at holde køkken, bar eller café hygiejnisk og bevare et frisk udseende med aftørringsklude og andre klude fremstillet til opgaven. Fra aftørring i spiseområdet til rengøring ude bag ved så kan vores aftørringsklude og andre klude, som er fremstillet til formålet, hjælpe dig klare enhver opgave hurtigt og sikkert.

Aftørringspapir


Anbefalede produkter

I løbet af dagen er der behov for løbende vedligeholdelse som f.eks. aftørring af vand, olie, fedt og madrester – og selvfølgelig aftørring af hænder. Tork Aftørringspapir Plus er et alsidigt papir, som er ideelt til at tørre spildte væsker op og håndaftørring.

Tork Centerfeed Dispenser

Tork Centerfeed Dispe...

Artikelnr. : 659000

Tork Aftørringspapir Plus

Tork Aftørringspapir ...

Artikelnr. : 101250

Klude


Anbefalede produkter

Få rengøringen ude bag ved overstået hurtigere med vores Tork kraftige rengøringsklude. Disse tykke, kraftigt absorberende klude er godkendt til fødevarekontakt og perfekte til grundig rengøring af køkkenudstyr og opsugning af fedt. Kludene er fremstillet med vores exelCLEAN™ patenterede skumspindingsteknologi, og sikrer dig professionelle resultater hurtigere. Brug vores Tork dispenser til foldede aftørringsklude/klude for at reducere spild. En-ad-gangen dispensering hjælper dig med at forbedre hygiejnen og samtidig kontrollere forbruget. 

Tork Top-Pak Dispenser

Tork Top-Pak Dispenser

Artikelnr. : 654000

Tork Aftørringsklud Ekstra Kraftig

Tork Aftørringsklud E...

Artikelnr. : 570478