Tork SmartOne®

Tork SmartOne®-toiletpapirdispensere er fremstillet til krævende miljøer, og de er perfekte til skoler, hospitaler, stadioner, banegårde og andre steder, hvor kravene til omkostningsstyring og hygiejne er høje. Reducér forbruget – op til 40%* sammenlignet med almindelige jumborulledispensere.

Reducér forbruget og besværet

Der er en grund til, at vi kalder den "smart" – nogle af fordelene ved vores Tork SmartOne®-toiletpapirsystem er, at de reducerer forbruget og giver meget lavere risiko for tilstopning af afløb. Den er også mere hygiejnisk, da du kun rører ved det ark, som du tager.

  • Effektiv, robust og smart

    Et-ark-ad-gangen dispenserfunktion er med til at reducere papirforbruget, så rullerne varer længere, og du ikke skal genopfylde så tit. Vores robuste og låste dispensere modstårhærværk og forhindrer svind. Tork SmartOne®-toiletpapir er designet til at give et ark ad gangen, og papiret opløses hurtigt, hvilket reducerer risikoen for tilstopning af afløb.

  • Reducerer forbruget med op til 40%*.

    *Statistikker fra interne undersøgelser med 7729 brugere i Europa. Traditionel Maxi Jumbo-dispenser sammenlignet med Tork SmartOne® Twin Mini-dispenser. Reduktion udregnet i kvadratmeter brugt pr. besøg. Maxi Jumbo: 13,6 dm2, Tork SmartOne® Twin Mini: 8,2 dm2.

  • Rul ned på siden for at prøve SmartOne®

    Book et møde med os.

Reducér forbruget af toiletpapir med Tork SmartOne®

Vi vil meget gerne fortælle dig om Tork SmartOne®-dispensere til toiletpapir og den forskel, de kan gøre for din virksomhed. Book et møde med os. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor.

Kom i gang nu

Kontakt os

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
Indtast din meddelelse
500  
Venligst udfyld reCAPTCHA
I denne formular beder vi om dine kontaktoplysninger, så vi kan besvare din forespørgsel via e-mail. Se vores  Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Venligst bekræft at du har læst informationerne om fortrolighedspolitik om privatlivets fred og vilkår for brug.
Vi vil gerne sende dig informationer og nyheder om Tork produkter og services. Ved at sende os dine oplysninger, accepterer du, at vi kontakter dig via e-mail. Se vores Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Luk

Mange tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig snarest

Luk