Hold fast i hygiejnerutinerne og øg produktiviteten

Hold fast i hygiejnerutinerne og øg produktiviteten

82% af adspurgte produktionsledere har oplevet lavere produktion pga. at hygiejneforskrifterne ikke bliver overholdt. Produktionsledere har ansvar for, at procedurerne for fødevaresikkerhed bliver overholdt og skal desuden understøtte produktivitet og bæredygtighed. Se her hvad vores nylige undersøgelse blandt produktionsledere har afdækket.*

Specialdesignet til fødevareproduktion

Specialdesignet til fødevareproduktion

Tork Washstation systemet med høj kapacitet sikrer, at der altid er adgang til papirhåndklæder. Det robuste, vandafvisende design beskytter refills under spuling af rummet. Det øger effektiviteten, da dispenseren ikke skal fjernes eller tildækkes først.

Anbefalede produkter

Kontakt os og få specifikke anbefalinger til dine faciliteter

Litteratur

 
*Undersøgelse udført af PRS Invivo fra marts 2020 til marts 2021. Undersøgelsen blev gennemført i USA og Tyskland med 100 respondenter i hvert land.
 
** Undersøgelse udført af PRS Invivo fra marts 2020 til marts 2021. Undersøgelsen blev gennemført i USA og Tyskland med 100 respondenter i hvert land.