Xpress Yourself og styrk din forretning

Det har altid været vigtigt at markedsføre din forretning, og når du ved, at 49% af restaurantgæsterne kan lide at bruge sociale medier til at lære om nye spisesteder, så har du brug for det rigtige værktøj til at nå dem på en hurtig og effektiv måde.

Læs, hvordan Ken bruger Tork Xpressnap til at øge omsætningen

Styrk din forretning ved at bruge kreative, personlige markedsføringsbudskaber og professionelt design, så du kan tiltrække flere gæster, øge omsætningen og skabe større kundeloyalitet. Se filmen om, hvordan du kan anvende et digitalt, gør-det-selv markedsføringsværktøj til at styrke sin forretning og få skabt et personligt reklamebudskab.

3 tips til, hvordan du kan styrke markedsføringen i din restaurant og øge omsætningen.

  • Bliv social

    78% af gæsterne på casual og fastfood spisesteder følger restaurantrelateret indhold på sociale medier*. Brug vores digitale værktøj til at skabe et unikt budskab og poste det direkte til dine sociale mediekanaler for at tiltrække flere kunder.

  • Vær personlig

    62% af restaurantgæsterne er mere tilbøjelige til at komme til din restaurant igen, hvis de føler, at de havde en personlig oplevelse*. Så brug vores digitale værktøj til at fortælle om din restaurants historie, dit engagement i lokalsamfundet eller gøre reklame for særtilbud. Restaurantgæster nævner disse som loyalitetsfremmende faktorer.

  • Brug billeder

    21% af kunderne på casual og fastfood spisesteder vil sandsynligvis bruge flere penge end planlagt, hvis de præsenteres for fristende billeder af f.eks. en ny forret, drink eller dessert*.  Frist dem med dit eget markedsføringsbudskab – som du kan skabe her på få minutter.

Få Tork Xpressnap fra din distributør

Opgiv navnet på din foretrukne distributør og hvilket Xpressnap produkt, du er interesseret i, så klarer vi resten.

Kom i gang nu

Kontakt os

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
Indtast din meddelelse
500  
Venligst udfyld reCAPTCHA
I denne formular beder vi om dine kontaktoplysninger, så vi kan besvare din forespørgsel via e-mail. Se vores  Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Venligst bekræft at du har læst informationerne om fortrolighedspolitik om privatlivets fred og vilkår for brug.
Vi vil gerne sende dig informationer og nyheder om Tork produkter og services. Ved at sende os dine oplysninger, accepterer du, at vi kontakter dig via e-mail. Se vores Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Luk

Mange tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig snarest

Luk

Om undersøgelsen

*Undersøgelsen blev udført mellem 17. november og 13. december 2017 blandt 8289 personer i Europa i alderen 18-60 år, som havde spist på restaurant mindst én gang i den sidste måned. Undersøgelsen blev udført af den uafhængige virksomhed United Minds ved hjælp af internetpaneler administreret af Cint.