Håndhygiejne træning

God håndhygiejne betragtes som den vigtigste metode til at forebygge og kontrollere infektioner i sundhedssektoren. Vores uddannelsesløsning er baseret på WHO’s fem steps for håndhygiejne og giver dit personale mulighed for at træne og forbedre hygiejneprocedurerne i forbindelse med hvert af disse vigtige steps i Virtual Reality. Udforsk vores Virtual Reality træning i håndhygiejne.

Øv dig i korrekt håndhygiejne i virtual reality

Øv dig i korrekt håndhygiejne i virtual reality
Tork VR Clean Hands-træning og uddannelse er et sjovt og interaktivt spil, som er designet til at gøre træning i håndhygiene mere engagerende og inspirerende. Spil rollen som sygeplejerske eller læge, tag dit VR-headset på, og gør dig klar til at starte på en ny vagt i den virtuelle afdeling. I en række situationer fra det virkelige liv får du mulighed for at øve dig på hver af WHO’s 5 steps for håndhygiene – hvor du bruger dine egne hænder. Overholdt du ikke WHO’s retningslinjer i dit første forsøg? Prøv igen, og du vil snart få løftet dine hygiejnerutiner til en fremragende standard – både i den virtuelle og i den virkelige verden.

Download appen

Tork VR-træning
Det eneste, du behøver for at komme i gang, er en VR-kompatibel smartphone, et VR-headset med fjernbetjening eller lignende til at styre spillet og Tork VR Training Appen. Find appen i App Store og Google Play. 
Til iPhone/IOS anbefaler vi: headset fra Merge VR (fjernbetjening er ikke nødvendig til dette headset, du klikker på headsettet for at styre spillet) https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
Til Android: Der er et stort udvalg af VR-headset afhængigt af typen af telefon. Alt fra Cardboard-versioner til dyrere headsets fungerer fint. Vigtigt: Husk, at du skal bruge en Bluetooth-fjernbetjening til at styre spillet. 
 
Sådan downloader du
 
 1. Sørg for at have VR-briller, som fungerer med din smartphone
 2. Download appen til din telefon via App Store eller Google Play
 3. Forbind fjernbetjeningen med din telefon via Bluetooth
 4. Start appen, og placér telefonen i dine VR-briller
 5. Tilpas og kalibrer
 6. Træd ind i vores virtuelle verden, og vælg, om du vil spille sygeplejerske eller læge

Virtual Reality giver dybere læring

Virtual Reality giver dybere læring
Virtual reality gør ikke kun træningen sjov og engagerende, det gør den også meget effektiv til at fremme en adfærdsændring. Undersøgelser viser, at mennesker kun husker 10% af, hvad vi læser, 20% af, hvad vi hører og 30% af, hvad vi ser. Men når vi simulerer en handling, husker vi helt op til 90%.

Træning baseret på den nyeste forskning

Træning baseret på den nyeste forskning
Tork VR Training er baseret på WHO’s retningslinjer for håndhygiejne i sundhedssektoren. For at skabe et effektivt værktøj til at fremme en adfærdsændring og forbedre komplians i forhold til håndhygiejne, har vi udviklet spillet i tæt samarbejde med universitetshospitaler, adfærdsforskere og andre eksperter.

Vidste du?

Vidste du?
 • 1 ud af 4 medarbejdere i sundhedssektoren er usikre på, hvorvidt deres håndhygiejne lever op til retningslinjerne.
 • 8 ud af 10 ville gerne modtage bedre træning i håndhygiejne.
 • Nuværende tilgængelig træning opleves som alt for teoretisk, kedelig og passiv.
 • 1 ud af 2 ønsker træning i håndhygiejne baseret på fakta og den nyeste forskning.
 • Næsten 1 ud af 5 siger, at det er meget vigtigt, at deres træning er interaktiv, sjov og engagerende.

Kontakt os for mere information eller en demo.

Kontakt

Kontakt os

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
Indtast din meddelelse
500  
Venligst udfyld reCAPTCHA
I denne formular beder vi om dine kontaktoplysninger, så vi kan besvare din forespørgsel via e-mail. Se vores  Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Venligst bekræft at du har læst informationerne om fortrolighedspolitik om privatlivets fred og vilkår for brug.
Luk

Tak!

Luk