God hygiejne er en god forretning

Der er uden tvivl en forbindelse mellem hygiejne og menneskers trivsel - i virksomheder og generelt i samfundet. Store tendenser som urbanisering og digitalisering bliver ved med at ændre den måde vi lever og interagerer på. Byerne vokser, og indbyggernes livsstil forandres. Arbejde og fritid glider ud i ét, uden at man når hjem først. Dette forandrer de offentlige toiletters rolle fra at være steder, som opfylder de basale behov, til steder der tilbyder en personlig komfortzone. Det stiller større krav til toiletternes design, udstyr og vedligeholdelse end nogensinde før.

Lær mere om Coronavirus

 • Hygiejne er nøglen til menneskers trivsel - i virksomheder og generelt i samfundet

  Meget tyder dog på, at hygiejnen ikke er fulgt med den nye livsstil og de nye behov. Faktisk mener 7 ud af 10 personer stadig, at mangelfuld hygiejne begrænser dem i at tage del i det urbane liv. En forståelse for de nye måder at leve på og de ændrede hygiejnebehov kan have stor indflydelse på din bundlinje. Det kan betyde hele forskellen mellem en god og en dårlig anmeldelse af restauranten, være nøglen til raske medarbejdere eller årsagen til at du går glip af en øget omsætning i shoppingcentret. Andre steder, på hospitaler eller i fødevareindustrien, kan det endda handle om liv og død.

 • Holistisk hygiejne

  Tork tilbyder en holistisk tilgang til hygiejne. Som verdens førende hygiejnebrand ser vi det som vores største opgave at hjælpe dig med at sikre dine medarbejdere og kunders sundhed og hygiejne. Vi har den viden, værktøjer og innovationer, du skal bruge for til at øge hygiejnestandarden i offentlige bygninger og virksomheder, uanset hvor i verden du befinder dig.

 • Velkommen til Tork Clean Care.

  Vi vil gerne dele vores viden om de seneste tendenser og indsigter inden for hygiejne, og vi tilbyder dig her de bedste digitale værktøjer og banebrydende innovationer, som du kan bruge til at forbedre hygiejnen på din arbejdsplads.

 • Vil du øge hygiejnestandarden?

  Vi tror på kombinationen af gode hygiejneprodukter, viden og understøttende værktøjer. Få mere at vide om, hvordan du skaber en hygiejnisk og ren arbejdsplads.

 • Produkter og tjenesteydelser

  Find de anbefalede produkter og tjenesteydelser, der er relevante for dit område

 • Indsigt og viden

  Gennem forskning og et tæt samarbejde med kunderne har vi fået nogle indsigter, som vi tror vil være interessante og nyttige for din virksomhed.

hand-hygiene-tork-original.jpg

Nyt

hand-hygiene-tork-original.jpg

1. Beskyt dig selv mod luftvejssygdom. Læs mere om COVID-19 virus

Hygiejnemateriale til download

_A3D1958_Original.jpg
Det er enkelt at vaske hænder, og det er stadig en af de bedste måder at stoppe spredningen af bakterier på. Det er vigtigt at øge bevidstheden om hvorfor, hvornår, hvordan og hvor, vi vasker vores hænder, hvis vi skal skabe en sundere verden. Klik her for at se en infografik om vigtigheden af at vaske hænder, som du kan dele med kunder, medarbejdere, venner og familie. Tag testen for at se, hvor rene dine hænder egentlig er! (Venligst åbn i Chrome)