Ræk ud efter Stjernerne

Ta' din forretning til det næste niveau
Download rapport
Reach-for-the-stars-report_original2b-DK.png

Hjælper dig med at få de bedste kundeanmeldelser

Ræk ud efter Stjernerne er et koncept fra Tork, hvor der deles viden, inspiration og værktøjer, som hjælper din virksomhed – og dine kundeanmeldelser – op på næste niveau. Med vores viden og komplette tilbud til køkkener, spiseområder og toiletter kan vi hjælpe dig med at forbedre gæsternes og medarbejdernes overordnede oplevelse.  
 
Der udgives nyt indhold til vores rapport Ræk ud efter Stjernerne i løbet af året. Det vil være alt fra relevante emner til tendenser og udfordringer i restaurationsbranchen. 
 
Vores første kapitel om bæredygtighed kan downloades nu.  
Download rapport nu

Se vores ekspertise i praksis med disse brancheindsigter fra hele verden

køkken

De rette systemer

Med de rette systemer og rutiner lettes personalets arbejde i køkkenet, så de kan yde en problemfri og stabil service. Se vores køkkeneksperts tips på www.tork.dk/reflex/
All-boxes-with-people_square.jpg

Inspiration

Her kan du finde inspiration og stof til eftertanke omkring farver. Tork har ved hjælp af hjernebølgeteknologi målt, hvordan gæster reagerer på forskellige farver
Eye-tracking1_drink_square.jpg

Spiseoplevelse

For at undersøge hvordan gæsterne opfatter spiseoplevelsen har Tork gennemført en unik undersøgelse, som sporer øjets bevægelser. Se den her
reflex-M4-kitchen-open-wiping-counter_original.jpg

God hygiejnepraksis er en god forretning

Der er få brancher, hvor hygiejne har så stor en direkte påvirkning på bundlinjen som på hoteller, restauranter og caféer. Tork Clean Care-programmet tilbyder hygiejneekspertise og en række løsninger til HoReCa-branchen, der sørger for, at der bliver taget hånd om dine gæster og medarbejdere – og ikke mindst dit omdømme.

Læs mere om Tork Clean Care
Eating-burgers_original (2).jpg

Tork har de rette systemer til din forretning

Vores løsninger, værktøjer og ekspertise kan hjælpe dig med hurtigt at klare de daglige behov i køkkenet, i restauranten og på toilettet. På den måde får du mere tid til det vigtigste: at servicere gæsterne og give dem en god oplevelse.

Vores anbefalinger

Få et gratis besøg af en Tork konsulent

Kontakt os

Kontakt os

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
Indtast din meddelelse
500  
Venligst udfyld reCAPTCHA
I denne formular beder vi om dine kontaktoplysninger, så vi kan besvare din forespørgsel via e-mail. Se vores  Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Venligst bekræft at du har læst informationerne om fortrolighedspolitik om privatlivets fred og vilkår for brug.
Luk

Mange tak!

Luk
reflex-M4-kitchen-hand-washing-blue-roll_orginal.jpg

Tork finder stadig nye produkter til os, der hjælper os med at opretholde et højt hygiejneniveau

Kok René Stene søger inspiration fra udlandet, når han planlægger sin sommermenu på Quality Spa & Resort Son. Hans filosofi er, at naturlige ingredienser kombineret med gode hygiejnerutiner giver gæsterne den bedste restaurantoplevelse.

Læs mere