Vær på forkant med Tork

Mød os på Interclean 15.-18. maj i Amsterdam, og se, hvordan vores seneste innovationer hjælper dig med at komme på forkant. 

Hvordan vil fremtidens rengøring se ud?

Interclean1.jpg
Fremtidens rengøring skal løse nutidens udfordringer. Og nogle af branchens største udfordringer er håndteringen af store, komplekse faciliteter og store menneskemængder på travle steder.
 
Vi bringer tre banebrydende, nye innovationer til Interclean 2018, som vil hjælpe dig med at være et skridt foran de store udfordringer og betjene tusindvis af besøgende til alles tilfredshed. Vi byder dig velkommen til Tork® standen, hvor du kan se, hvordan du kan styrke din forretning med de seneste Tork innovationer.

Klar til det store rykind med Tork PeakServe®

Hvad ville du sige, hvis du kunne håndtere 50.000 sportsfans, som alle skal på toilettet i halvlegen? Det kan være altafgørende for en virksomhed at være i stand til at betjene store menneskemængder, men det stiller også store krav til rengøringen. Tork PeakServe® er det første nye system til håndaftørring i 20 år, og det lader dig betjene store menneskemængder til alles tilfredshed. Systemet har en 250% større kapacitet end et system med almindelige, foldede håndklædeark, og det kan genopfyldes dobbelt så hurtigt – når som helst. Besøg Tork standen og se, hvordan det fungerer.
PeakServe_video-thumbnail-arena.png

Vær et skridt foran med Tork EasyCube®

Hvad ville du sige, hvis du kunne reducere rengøringstiden med 20% og komme klager i forkøbet? Det kan du nu. Tork EasyCube® er verdens førende facility management-software til databaseret rengøring – du får informationer om rengøringsbehov i realtid. På Interclean kan du prøve vores nye beregningsværktøj for at se, hvor meget du kan spare ved at bruge databaseret rengøring.
Interclean3.png

Kom ind i den cirkulære økonomi med Tork PaperCircle®

Hvad ville du sige, hvis du kunne reducere dit CO2-aftryk for dine papirhåndklæder med 40%? Tork PaperCircle™ er den første cirkulære service i verden for genbrug af papirhåndklæder fra toiletter. Vi tager dit papir tilbage og lader dine papirhåndklæder indgå i et nyt produktkredsløb. Vi byder dig velkommen til Interclean, hvor du ved selvsyn kan se, hvordan dette kan hjælpe dig med at være på forkant med kundernes stadigt stigende forventninger til bæredygtighed – og tiltrække flere kunder.
Tork_PaperCircle_video_thumbnail_orginal.jpg

Tork Interclean

Interclean_stand.png

Besøg Tork standen

Vi kan som altid findes på stand 10.101. i hal 10. Du skal bare følge duften af friskbrygget kaffe og nybagte boller. På vores stand finder du banebrydende Tork innovationer, der kan hjælpe dig med at være et skridt foran de store udfordringer på travle steder.
Interclean_greensymbol.jpg

Besøg Tork i Waste Management Hall

Interclean 2018 har for første gang en Waste Management Hall med demonstrationsrum. Besøg os på stand 7.436 i hal 7 for at høre mere om vores revolutionerende Tork PaperCircle® innovation – verdens første cirkulære service til genbrug af håndklædeark fra toiletter.
Interclean_bluesymbol.jpg

Besøg Tork i Healthcare Hall

Interclean 2018 har tilføjet en ny sektion med de seneste innovationer inden for sundhedssektoren. Besøg os i den nye Healthcare Hall 9, stand 9.124, hvor vi vil demonstrere vores seneste løsninger til rengøring og håndhygiejne inden for sundhedssektoren.

Få mere information på Tork seminarer

Interclean4.jpg
Tork vil afholde to spændende seminarer som en del af Intercleans officielle program. Sæt det i din kalender!
 
Kom med ind i den cirkulære økonomi
Innovationsfokus: Tork PaperCircle®
 
Tidspunkt: Tirsdag den 15. maj kl. 13.00
Sted: Zero Waste LAB (Hal 7 07:332)
 
Sådan driver Internet of Things og data i realtid forandringer inden for rengøringsbranchen
Innovationsfokus: Tork EasyCube®
 
Tidspunkt: Tirsdag den 15. maj kl. 14.00
Sted: Interclean Stage
 
Tidspunkt: Onsdag den 16. maj kl. 11.00
Sted: Interclean Stage
 
Tidspunkt: Torsdag den 17. maj kl. 10.30 - 11.30
Sted: Mødelokale E105