HoReCa

Der er få brancher, hvor hygiejne har så stor en direkte påvirkning på bundlinjen som på hoteller, restauranter og caféer. Ikke nok med at renlighed er en vigtig del af gæsteoplevelsen, kunderne efterlader også i højere grad dårlige anmeldelser på de sociale medier, hvis de oplever manglende hygiejne.1 Desuden kan et brud på fødevaresikkerheden også blive meget dyrt, både i form af bøder og tab af kunder. 
 
Tork Clean Care-programmet tilbyder hygiejneråd og en række løsninger til HoReCa-branchen, der sørger for, at der bliver taget hånd om dine gæster og medarbejdere – og ikke mindst dit omdømme.

  • God hygiejnepraksis er en god forretning

    En ny amerikansk undersøgelse viser, at et enkelt fødevarebåret sygdomsudbrud kan koste en restaurant millioner af kroner i tabt fortjeneste, bøder, sagsanlæg, højere forsikringspræmier, inspektionsomkostninger og genoplæring af personale.2 Og ifølge en undersøgelse fra Den Europæiske Union bliver mere end 23 millioner mennesker hvert år syge på grund af dårlige fødevarer.3 
     
    Med en god hygiejnepraksis kommer man langt i forhold til fødevaresikkerheden. Oven i det kommer andre potentielle fordele, såsom mere tilfredse gæster, gode arbejdsforhold, mindre madspild, lavere personaleudskiftning og en højere moral.4

  • Det kræver en holdindsats

    Selvom de fleste ved, at det er vigtigt med god hygiejne og rengøring, er det ikke altid den største prioritet blandt restaurantmedarbejdere, som skal klare flere opgaver ad gangen, ofte under tidspres. Det betaler sig i sidste ende at udvikle den rette viden og fastlægge de rigtige procedurer, eftersom en enkelt fejltagelse begået af en enkelt medarbejder kan påvirke din forretning negativt. Regelmæssig uddannelse af personalet understreger vigtigheden af god hygiejne og motiverer medarbejderne til at følge retningslinjerne. Det øger også effektiviteten, da personalet ved, hvordan de arbejder hygiejnisk, og der dermed kommer et bedre flow i deres arbejdsopgaver. Med tiden spreder indsatsen for et rent køkken sig til hele virksomheden.

Food-service-cleancare_original.jpg
Food-service-cleancare3.jpg

Hygiejnetips til medarbejdere i HoReCa-branchen

Dårlig hygiejne er en af de hyppigste årsager til problemer med fødevaresikkerhedeni HoReCa-branchen. Heldigvis kan den personlige hygiejne forbedres og fastholdes ved at følge et par simple regler. Download vores hygiejnetips til dine medarbejdere her.